Dolandırıcılara 1500 TL kaptırdı

İnegöl’de dün yaşanan dolandırıcılık olayında kendisini telefon ile arayan şahıslara 1500 TL’si kaptıran şahıs, İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne dolandırıldığına dair başvuruda bulundu.

Yayınlama: 01.04.2014
832
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre olay, dün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. Kendisini polis memuru olarak tanıtan bir kişi tarafından aranan Yaşar U. Dolandırıcıların hedefindeki isim oldu. İddiaya göre Yaşar U.’ya kendisini arayan kişiler tarafından, banka hesabındaki paraların PKK terör örgütü tarafından kullanıldığı ve bu hesabının korunması için para yatırması gerektiği doğrultusunda uyarılar yapıldı.

 

Bu uyarıları dikkate alan Yaşar U., sahibi olduğu kredi kartı hesabından bin 500 TL çekti. Yaşar U., daha sonra görüşmesini sürdürdüğü dolandırıcının yönlendirmesi ile Bankalar Caddesi üzerindeki bir bankamatik vasıtası ile bin 500 TL parayı dolandırıcıların hesabına yatırdı. Yaşar U.’nun parayı yatırdıktan sonra başka parasının kalmadığını söylemese de dolandırıcılar daha fazla paraya ihtiyaç olduğunu belirterek Yaşar U.’nun bir miktar daha para yatırmasını istediler. Bunun üzerine dolandırıldığını fark ederek telefonu kapatan Yaşar U., İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne başvurarak dolandırıcılardan şikâyetçi oldu.






Olay ile ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş