Hamitabat’a erzak yardımı

Yaklaşık 10 gündür kapanan yollar nedeni ile erzaksız kalan Hamatiabat Mahallesi’ne giden İnegöl Belediye Ekipleri, araçlarla erzak yardımında bulundu.

Yayınlama: 12.01.2015
810
A+
A-

Yoğun kar yağışı nedeni ile yolları kapanan, iş makineleri ile açılmasına rağmen kısa zamanda tekrar yolların kapanması nedeni ile erzaksız kalan mahalle halkına İnegöl Belediyesi el attı.

 

HALKIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ






Yapılan erzak yardımının ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, “Bilindiği üzere İnegöl’de son 10 gündür yoğun bir kar yağışı var. Hamitabat mahallemiz de de yoğun bir kar yağışı var. Kar yaklaşık 160-170 cm.  son 10 günde buraların 2-3 sefer yollarını açtık fakat tekrar aynı gece yollar kapandı. Son 2 gündür de buranın yolunu açmaya buradaki vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Hamitabat Mahallemize 3 iş makinesiyle yolları açarak 6 saatte geldik. Buradaki vatandaşımızın 10 gündür irtibatları olamadıkları için erzak ve ekmek sıkıntıları vardı gelirken de yanımızda erzak ve ekmek getirdik.  Ben bu bağlamda duyarlılık gösteren sayın İnegöl Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Başkanımız böyle sıkıntıları duyduğunda gidin ulaşın vatandaşımızın  ihtiyacını giderin dedi. İnşallah bugün buraların yolunu açtık. İnegöl belediyesi olarak hizmetlerimiz devam edecek. Hava koşulları ne olursa olsun imkanlar müsaade ettiği sürece halkımıza ulaşmaya çalışacağız. Halkımızın her zaman yanındayız” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş