İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENİCLERE KIŞLIK BOT HEDİYE EDİLDİ

İnegöl Yardım Sevenler Derneği tarafından başlatılan yardım kampanyası ile Kulaca İlk ve Ortaokulunda 25 ihtiyaç sahibi öğrenciye kışlık bot hediye edildi.

Yayınlama: 19.01.2017
1.164
A+
A-

İnegöl Yardım Sevenler Derneği tarafından başlatılan ‘Eğitim’de Varız’ kampanyası kapsamında, Kulaca İlk ve Ortaokulunda öğrenim göre ihtiyaç sahibi 25 öğrenciye kışlık bot hediye edildi.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Yardım Sevenler Derneği Başkanı Emel Güriş, “Biz İnegöl Yardım Sevenler Derneği olarak, bu sene Eğitim’de Varız kampanyası başlattık. Geçen ay Kulaca İlk ve Ortaokulunu ziyaret ettiğimizde okul müdürümüz bazı öğrencilerin kışlık bota ihtiyacı olduğunu söylemişti. Bizde İnegöl Yardım Sevenler Derneği yönetiminin ve derneğimize gönül verenlerin desteğiyle burada ki 25 öğrencimize ve 2 görevlimize bot aldık. Bugün kendilerine teslim edeceğiz. Çünkü yarın karne günü. Karne sevinciyle birlikte bunu da yaşasınlar istedik. Onlara karne hediyesi olarak düşündük. Bundan sonra diğer okullarımızı da ziyaret edip, ihtiyacı olanlara elimizden geldiğince destek vermek istiyoruz. Tabi ki bu desteği de gönüllerimizin bize verdiği destekle sağlayabiliriz. Eğitimin içinde bir tuzumuz olsun istiyoruz. İnegöl halkının bizleri desteği sürdükçe bu tür yardımlarımız devam edecektir” dedi.






 

Kulaca İlk ve Ortaokulu Müdürü Aytekin Yılmaz ise, “İnegöl Yardım Sevenler Derneği yönetiminin okulumuzu ziyaretinden dolayı mutlu olduk. Yaklaşık bir ay önce yaptıkları ziyarette ihtiyacı olan öğrenci olup, olmadığını sordular. Biz gerekli tespitlerimizi yaptık. Kendilerine ilettik. Sağ olsunlar herkese yardım elini uzatıyorlar. Bize de bu anlamda yardım ettiler. İnegöl Yardım Sevenler Derneği yönetimine ve onlara destek veren herkese teşekkür ediyorum. Aynı zamanda okulumuzda ki ana sınıfımızın da tefrişatını İnegöl Yardım Sevenler Derneği yaptı. Bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş