İnegöl İHH’dan Gürcistan’a yardım eli

Ramazan ayı ile birlikte özellikle erzak yardım çalışmalarına yoğunlaşan İnegöl İHH, İnegöl’de 250 aileye yapmış olduğu erzak yardımlarının ardından Gürcistan Batum ve Acara bölgesindeki ihtiyaç sahibi 100 aileye erzak yardımında bulundu.

Yayınlama: 02.07.2014
821
A+
A-

26-30 Haziran tarihleri arasında İnegöl İHH’nın yanı sıra Bursa merkez ve Bursa’nın diğer ilçelerinden gelen İHH gönüllülerinin de katıldığı yardım çalışmaları kapsamında toplam 13 kişi ile Gürcistan’a giden heyet, yetim aileleri ağırlıklı olmak üzere Müslüman 100 aileye ramazan erzak paketi dağıttı.

 

RAMAZANIN İLK GÜNÜ YARDIM DAĞITTILAR






Gerçekleştirilen yardım çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan İnegöl İHH Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Eren şunları söyledi: Bilindiği üzere Ramazan ayı ile birlikte İnegöl’deki 250 ihtiyaç sahibi aileye erzak yardımlarımızı gerçekleştirdik. Bu organizasyonun ardından Gürcistan’daki ihtiyaç sahibi Müslümanlara yardım götürmek adına geçtiğimiz hafta Perşembe günü 13 kişiden oluşan bir heyetle karayoluyla Gürcistan’a hareket ettik. Cuma günü ulaştığımız Gürcistan’da Ramazan ayının 1’nci ve 2’nci günü erzak paketlerimizi yetim aileleri başta olmak üzere dağıtımlarımızı gerçekleştirdik.

 

ÇALIŞMALAR BATUM’DA ALTEPE İLE PAYLAŞILDI

Ramazan ayının ilk günü Batum merkezde Gürcistan Müslümanlar Birliği tarafından düzenlenen iftar programına katıldık. Programa katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile çalışmalarımızı paylaşma fırsatımız da oldu. Kendisine bundan sonraki süreçte yapmayı planladığımız çalışmaları aktardık.

 

İNEGÖL İHH’DAN 100 KİŞİYE İFTAR

Ramazan’ın ikinci günü ise İnegöl İHH olarak bölgede yaşayan Müslüman toplumun ileri gelenleri ile Kur’an Kursu’nda eğitim gören kız öğrencilerin davetli olduğu iftar programı düzenledik. Katılımın beklentimizin üzerinde olması bizleri son derece sevindirmiştir. Bizim için verimli bir yardım organizasyonu oldu. İnşallah bundan sonrada yardımlarımızı tüm hızıyla sürdürmeye devam edeceğiz. Bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen hayırsever halkımızdan ve İHH gönüllülerinden Allah razı olsun.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş