İnegöl Kuaförleri Eskişehir’de şov yaptı

İnegöllü 6 kuaförden oluşan CMC Profesyonel Şov Takımı, ‘Kadına Şiddete Hayır’ sloganı ile Eskişehir’de düzenlenen sosyal saç şovunda boy göstererek tüm dikkatleri üzerlerine çektiler.

Yayınlama: 23.12.2014
1.140
A+
A-

CMC Dünya Kuaförler Konfederasyonu Türkiye Başkanı Mustafa Ceylan’ın ‘Kadına Şiddete Hayır’ sloganı ile Eskişehir’de düzenlediği sosyal proje saç şovunda boy gösteren İnegöllü kuaförler programa damgalarını vurdular. Türkiye genelinde 14 ilin katıldığı programda İnegöl’ü Burcu Çekil (Kuaför Burcu), Mehmet Ali Denel, Murat Yeni, Sercan Barut (M&S Kuaför), Bahtiyar Güçlü, Salih Aşkın (B&G Kuaför) olmak üzere 1 bayan kuaförü ve 5 erkek kuaföründen oluşan CMC Profesyonel Şov Takımı temsil etti. CMC Profesyonel Şov Takımı, programda hayata geçirdikleri saç stilleri ve makyajlar ile tüm katılımcılardan ve izleyicilerden büyük ilgi gördü ve İnegöl’ü başarılı bir şekilde temsil etti.

 

İNEGÖL, ERKEK KUAFÖRLERİYLE DE MARKA OLACAK






Program ile ilgili açıklamalarda bulunan CMC Profesyonel Şov Takımı temsilcilerinden Mehmet Ali Denel, “1 ay boyunca kostümlerimiz ve mankenlerimizin son güne kadar kıyafet, saç ve makyajlarının kusursuz olması için büyük bir emek sarf ettik. Program içerisinde gerçekleştirdiğimiz şovumuz ile tüm dikkatleri üzerimize çekmeyi başardık. İnegöl, köftesi ve mobilyası ile meşhur olduğu gibi erkek kuaförleri ile de marka olma yolunda hızla ilerliyor. Bu gibi yarışmalara bundan sonra da CMC Profesyonel Şov Takımı olarak katılım gerçekleştirerek İnegöl’ü en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Ana sponsorumuz Aslı Peruk firma sahibi Ramazan Erdoğan’a, mankenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş