İnegöllü postacı Türkiye 1.’si oldu

43.’sü düzenlenen Postacılar Yürüyüş Yarışması’nda Bursa takımında yer alarak İnegöl’ü temsil eden Mekin Ceber, Türkiye birincisi oldu. PTT’de düzenlenen törenle Mekin Ceber’e plaket takdim edildi.

Yayınlama: 23.09.2014
940
A+
A-

Bursa bölgesinde düzenlenen Postacı Yürüyüş Yarışması’nda 3’üncü olarak dereceye girdikten sonra Bursa takımına seçilen ve 5 Ekim tarihinde Karaman’da düzenlenen Türkiye 43. Postacı Yürüyüş Yarışması’nda birinci olan takım içerisinde yer alan PTT İnegöl Müdürlüğü personeli Mekin Ceber, dün PTT İnegöl Müdür Vekili Turgay Kızıltuğ tarafından plaket ile ödüllendirildi.

 

BURSA BÖLGESİ OLARAK 1’İNCİ OLDUK






Konu ile ilgili bir konuşma yapan PTT İnegöl Müdür Vekili Turgay Kızıltuğ, “PTT’nin 43’üncüsünü düzenlemiş olduğu yürüyüş yarışmasında Türkiye genelinde Bursa bölgesi olarak 1’inci olduk. 1’inci olurken, dağıtıcı arkadaşımız Mekin Ceber de bu ekipten olduğu için kendisine PTT Bölge Müdürlüğü tarafından plaket gönderildi. Bizler de arkadaşımızı ödüllendirmek için plaketini kendisine takdim ettik. İnegöl’ün 36 bölgesi ve 36 dağıtıcısı var. İşler yoğun ve sıkıntılı olmasına rağmen arkadaşlarımızın göstermiş olduğu özgüven ile ve içimizden böyle bir hızlı arkadaşın çıkması bizleri gururlandırdığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Başarılarının devamını diliyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş