Kadriye Nine şimdi çok mutlu

Yenice Mahallesi’nde tek başına yaşadığı çöp eviyle gündeme gelen 84 yaşındaki Kadriye Turan, Bursa Ali Osman Sönmez Bakım Evinde 6 ayı geride bıraktı. Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin’in bizzat ilgilendiği Kadriye teyze, güçlükle de olsa çıkarıldığı evinden ayrıldıktan sonra mutluluğu tattı.

Yayınlama: 10.07.2014
1.087
A+
A-

Yenice Mahallesi T. Abdurrahman Sokakta ikamet eden 84 yaşındaki Kadriye Turan, Ocak ayında tek başına yaşadığı çöp eviyle gündeme gelmişti. Tek varlığı olan oğlunu kaybettikten sonra yalnız kalan Kadriye teyze, 1,5 yıl boyunca evinin kapısını kimselere açmamış, kendisi de dışarı çıkmamıştı.

 

Götürüldüğü bakım evinde 6 aydır en iyi şekilde tedavisi yapılan ve bakılan Kadriye teyzeyi, Gülhan Şahin burada da yalnız bırakmıyor. Zaman zaman ziyaretine giden ve hediyeler götüren Başkan Şahin, Kadriye teyzenin son durumu hakkında bilgi verdi.






 

RAHATI YERİNDE

Şahin konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Kadriye teyzemizi biz daha önce de evinden alıp bakım evine götürebilirdik. Ama prosedürlere uydurmak zorundaydık. Kadriye teyzenin varisi var, ama o zaman vasisi değildi. Torunu vardı Kadriye teyzenin. Bunu biraz daha kanununa nizamına uygun olsun diye gecikti. O gün evden çıkartırken de ne beddualar etti bana, neler söyledi. 1 hafta sonra kendisini ziyarete gittim Bursa’ya. O zaman bana anlattı. Beni buraya çok kötü bir kadın getirdi Allah onun belasını versin, canını alsın diye sırayla saydı. Ama bak dedi, senin gibi iyi bir kadınla da burada tanıştım. Şimdi çok mutlu… Maskelerle evden çıkardığımız Kadriye teyzeyi koklayarak öptüm orada.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş