Kurşunlu ve Yeniceköy’e su müjdesi

Kış mevsiminde yeteri kadar yağış alamayan ve bu nedenle kuraklık tehlikesi ile karşı karşıya olan Kurşunlu ve Yeniceköy’deki su sorununa Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden müjdeli haber geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, iki beldeyi de suya kavuşturacaklarını açıkladı.

Yayınlama: 24.03.2014
957
A+
A-

Geçtiğimiz hafta Kurşunlu’da yaşanan su sorunu gündeme gelmiş ve kuraklık tehlikesine dikkat çekilmişti. Kurşunlu’ya gelen Büyükşehir BUSKİ yetkilileri sorunun çözümü için ön çalışma yapmıştı.

 

Geçtiğimiz akşam İnegöl’de dizi ziyaretlerde bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Recep Altepe, Kurşunlu ve Yeniceköy’e su müjdesi de verdi.






 

Bursa’nın çilek ambarı olan Kurşunlu beldesinde su sıkıntısının yaşandığını, Yeniceköy’de de bundan farklı bir durumun olmadığını bildiklerini kaydeden Başkan Altepe, 31 Mart tarihinden itibaren çalışmalara başlayacaklarını, iki beldeyi de suya kavuşturacaklarını açıkladı.

 

Hizmetlerin sadece Kurşunlu ve Yeniceköy’e has olmayacağını, İnegöl’ün tüm beldelerindeki sıkıntılarla İnegöl Belediyesi’yle birlikte yakından ilgileneceklerini söyleyen Başkan Altepe, “Bizim için buraya su getirmek, tarımdaki problemleri çözmek iş değil. Suyu buraya ulaştırmak, ürünlerinizi daha da verimli hale getirmek, üretilen tarım ürünlerine Pazar bulmak, bunun için çaba sarf etmek bizim işimiz” açıklamasında bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş