Mısır satışları tavan yaptı

İlçemizde seyyar araba ile mısır satışı yapan satıcılar her geçen gün çoğalmaya devam ediyor. Aylık geliri 1200 ila 1500 TL arasında değişen seyyar mısır satıcıları, hallerinden memnun olduklarını dile getirdi.

Yayınlama: 01.10.2014
859
A+
A-

İlçemizde her geçen gün mısır sektörüne adım atan vatandaş sayısı artıyor. Aylık gelirin iyi olması nedeni ile satıcılar kendiişlerini yapmaktan memnun olduklarını ifade ettiler.

 

ZATEN GELİRİ OLMAYAN BİR SEKTÖR OLSA İNEGÖL’DE BU KADAR KİŞİ BU İŞİ YAPMAZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Mısır satıcısı Yılmaz Akça, sektörün kazanımının iyi olduğunu ve kendiişleri olması nedeni ile rahat çalışıldığını ifade ederek, “Bir süredir bu işi yapıyorum. İnsanın kendi işini yapması ayrı bir güzellik. Aylardan beri bu işi yapıyorum. Sürekli vatandaşlarda bu sektörde kendilerine yer ediniyor. Zaten geliri olmayan bir sektör olsa İnegöl’de bu kadar kişi bu işi yapmaz. İnegöl’de kalabalığın olduğu yerlerde sürekli mısır satan arkadaşlarımızı görmeniz mümkün” dedi.

 

1200 İLA 1500 TL ARASINDA DEĞİŞİYOR

Aylık gelirisin değişiklik gösterdiğini ifade eden Yılmaz Akça, şu ifadeleri kullandı: Aylık gelir genel olarak 1200 ila 1500 TL arasında değişiyor. Bazı günler satışlar çok oluyor bazı günler ise satış fazla olmuyor. Günlük 10 TL kazandığınızda oluyor, 50 TL ‘de kazandığınız oluyor. Ama genel anlamda aylık 1200 ila 1500 TL arasında aylık gelir elde ediyorum.

 

ALLAH’A ÇOK ŞÜKÜR

Aylık gelir geçiminizi olumsuz yönde etkiliyor mu? Sorusuna cevap veren Akça, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: Aylık gelirim iyi. Yani ben çok şükür geçiniyorum bu gelirle. Tabi başka birisi ben geçinemiyorum der o başka. Allah’a çok şükür geçimimde bir sıkıntım yok.  1200 ila 1500 TL az para değil. Ben şahsen geçimimi sağlıyorum çok şükür.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş