Ömer Celal’e veda ettiler

Geçtiğimiz günlerde Akhisar Mahallesi’nde gerçekleşen trafik kazası sonrası hayatını kaybeden Ömer Celal için Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi’nde veda programı düzenlendi.

Yayınlama: 21.10.2014
1.016
A+
A-

Geçtiğimiz hafta Akhisar yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Ömer Celal için okul yönetimi ve öğrenciler tarafından veda töreni düzenlendi.

 

ARKADAŞLARINA BAŞSAĞLIĞI VE SABIRLAR DİLİYORUM






Törende açıklamalarda bulunan Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi Müdür Vekili Sedat Paslı, “Trafik kazası sonucunda öğrencimizin aramızdan ayrılışı hepimizi üzmüştür. Ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

 

ÖLÜM İNSANA NASİHATTİR

Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ise, “Kimin ne zaman nerede öleceğini Allah’tan başka kimse bilemez. Allah vermiş olduğu emanetini çeşitli vesilelerle alır. Rahmetli yavrumuz iyiler zümresinde. Bu yavrumuz Allah’ın sevdiği kulları arasında. Tabi ki biz burada üzülüyoruz ama ailenin üzüntüsü daha fazla. Anlatılanlara bakıldığından da anlaşılabileceği gibi yavrumuz cennetlikler arasında yer alır. Eğer Allah inancı varsa ilim yolunda ölenlerde şehit hükmündedir. Her nefis ölümü tadıcıdır. Bazen sabırsız olabiliyoruz ama isyankâr olmamamız lazım. Temennimiz; Allah kimseye kötü acı verici şeyler yaşatmasın. Garantimiz yok. Önemli olan bu dünya da iyiler arasında olmak. Ölüm insana nasihattir” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş