İnegöllü işçiler meslektaşlarını unutmadı

İnegöl’de faal olarak çalışan işçiler, Manisa’nın Soma İlçesi’nde meydana gelen facia nedeniyle hayatını kaybeden ve kömür ocağı içerisinde mahsur kalan meslektaşlarına toplu dua etti.

Yayınlama: 16.05.2014
930
A+
A-

Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciasını İnegöl’deki işçiler unutmadı. İş çıkışında toplanan fabrika işçileri, toplu duada bulundu. Teksif sendikası tarafından dün Manisa Soma’da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden işçiler için dualar edildi.

 

HEPİMİZİN GÖZÜ, KULAĞI SOMA’DAN ALINACAK HABERLERE KİLİTLENMİŞTİR






Edilen duaların ardından konuşan Teksif Demirtaş Şube Başkanı Orhan Kibar, “Manisa’ nın Soma ilçesinde, özel bir şirket tarafından işletilen maden ocağında, trofa patlamasıyla çıkan yangın sonucunda dayanılmaz bir kayıp yaşanmıştır. 282 kardeşimiz bu felakette hayatlarını kayıp etmişlerdir ve halen arama kurtarma çalışmaları devam etmektedir. Dileğimiz, yüreklerimizi yakan, içimizi çok derinden inciten, yüreğimizi yaralayan acılarımızın, üzüntülerimizin daha da büyümemesidir. Arama-kurtarma ekipleri canla, başla çalışmalarını sürdürmektedirler. Hepimizin gözü, kulağı Soma’dan alınacak haberlere kilitlenmiştir. Facia sonrası yaralı olarak hastaneye kaldırılan kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz ve daha çok çocuğumuzun öksüz ve yetim kalmaması için Yüce Allahtan yardım bekliyoruz.” Dedi.

 

YATIRIM İNSANA YAPILANDIR

3 Günlük yas ilan edildiğini belirten Kibar, “Kuranlar okunuyor, bilerde onlar için dua edelim arkadaşlar, Şu unutulmamalıdır ki, en büyük yatırım insana hayatına yapılan yatırımdır. Teksif Demirtaş Ailesi olarak; Dileğimiz bu kazanın en ince ayrıntısına kadar araştırılarak hiçbir ihmale göz yumulmadan yetkililerin Kamuoyunun vicdanını tatmin edecek adımları atarak daha sonraki günlerde bu gibi faciaların bir daha yaşanmamasıdır. Soma’da şehit kardeşlerimize; Allahtan rahmet, ailelerine, yakınlarına, çalışma arkadaşlarına ve tüm Türkiye’ ye başsağlığı ve sabırlar dileriz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş