MODİ İnşaat temeli attı

İnegöl’ün önemli inşaat firmalarından biri olan Modi İnşaat, konut projeleri kapsamında ‘Ertuğrulgazi Konutları’ adını verdiği sitenin temel atma törenini önceki gün gerçekleştirdi.

Yayınlama: 22.09.2014
2.319
A+
A-

Açılış törenine, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, bazı Belediye Meclis Üyeleri, çok sayıda işadamı ve vatandaş katıldı.

 BU SEKTÖRDEKİ AÇIĞI KAPATMAYA TALİBİZ

Program öncesi konuşan MODİ İnşaat ortaklarından Emir Akıskalı, “Bu güzel günde şirket tanıtımı ve açılışımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ederim. MODİ İnşaat şahsım Emir Akıskalı ve Levent Şen ortaklığı ile kurulmuştur. Şirket mühendislik-müteahhitlik ve taahhüt sektörlerinde hizmet verecektir. Mühendislik hizmetleri şahsım tarafından yürütülmekte olup, müteahhitlik hizmetleri de şu anda açılışını yapmakta olduğumuz Ertuğrulgazi Konakları ile başlamaktadır. Taahhüt sektöründe ise özellikle fabrika anahtar teslim işlerinde görüşmelere başlamış olup, bu doğrultuda ekibimize kurmaya gayret gösterdik. Rabbim nasip ederse bu sektördeki açığı kapatmaya talibiz” dedi.






 2. ETAP OSMANGAZİ KONAKLARI İLE DEVAM EDECEK

Ertuğrulgazi Konakları hakkında da bilgiler veren Akıskalı, “Ertuğrulgazi Konakları, kat karşılığı ile anlaşılmış olup, bu yönde bize destek veren değerli ağabeyim Ahmet Akıskalı’ya huzurunuzda teşekkür ederim. Sitemiz 7 bin 200 metrekare arsa üzerinde, tabanda bin 600 metrekare inşaat alanı 5 bin 600 metrekare sosyal alan bulunmaktadır. Sosyal alan içerisinde 61 adet otopark, 1 sosyal tesis binası, 300 metrekare spor alanı, çocuk oyun alanı, yeşil alan, yürüyüş yolları bulunmaktadır. Dairelerin hepsi 3+1 şeklinde tasarlanmış olup 132 metrekare alana sahiptir. Müteahhitlik hizmetine 2. etap Osmangazi Konakları ile devam edecektir. Osmangazi Konakları 48 daire olarak tasarlanmıştır. 24 dairesi 2+1, 24 dairesi 3+1 olarak tasarlanmıştır. Rabbim nasip ederse 2. etabın inşaatı da Ekim ayında başlayacaktır. Allah bu yolda müşterilerimize ve dostlarımıza bizi mahcup etmesin. Tekrardan açılışımıza teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

 GÜZEL ŞEYLER YAPMAK İSTİYORUZ

Firma ortaklarından Levent Şen ise, ofislerini Atatürk Bulvarı üzerinde açtıklarını belirterek, “İnşaat sektöründe İnegöl’de iyi şeyler yapmak istiyoruz. Bununla alakalı konut projeleri haricinde sanayi tipi, fabrika inşaatları da programlarımızın içerisindedir. Hedef olarak kaliteden taviz vermeyeceğiz. İnşallah Rabbim yapacağımız işte bizi utandırmasın. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 KASIM’DA DAVUTOĞLU’NU AĞIRLAMAK İSTİYORUZ

Son olarak söz alan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, “Çok hayırlı bir iş için toplandık. Güzel bir müessesinin kuruluşu ve ilk temel atmasında bir aradayız. İnşallah Emir de, Levent de başarılı şekilde bu yolda ilerleyecekler. İnegöl’de çok güzel şeyler oluyor. İki Bakanımızı İnegöl’de ağırladık. Kasım ayında da Başbakanımızı ağırlamak istiyoruz. Hem eğitim kampüsü hem de Devlet Hastanesi açılışında kendisini görmek istiyoruz” dedi.

 ALİNUR BAŞKANIMIZ DA ÇOK GÜZEL ŞEYLER YAPIYOR

İnegöl’ün mobilyada ciddi ilerlemeler kaydetmiş bir şehir olduğunu aktaran Şahin, “Bunun yanında yan sektörlerimiz de var bizim. Bunlardan biri de inşaat sektörü. Burada da inşaat sektöründe hizmet etmiş ağabeylerimiz var. Sayın Cemal Arık var aramızda. İnegöl’e Belediye Başkanı olarak hizmet verdi. Sonraki Belediye Başkanlarımız da çok güzel şeyler yaptılar. Rahmetli amcam İnegöl’e hizmet etti. Alinur Başkanımız da çok güzel şeyler yapıyor. Yapmaya da devam ediyor. Ondan sonra gelenler de çok güzel işler yapacaklardır” ifadelerini kullandı.

 Konuşmaların ardından İshakpaşa Camii İmam Hatibi Mehmet Nuri Memiş’in duası ve kurban kesiminin ardından Milletvekili Hüseyin Şahin ve inşaat sahiplerinin butona basması ile temele ilk beton atılmış oldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş