Peynirci ateş püskürdü

İnegöl Zihinsel Engelliler Derneği (İZED) Başkanı Halil Peynirci, Osmaniye’nin Serinova köyünde zihinsel engelli kadının tecavüze uğrayarak hamile bırakılmasına karışan şahıslara ateş püskürdü. Şahıslara en ağır cezaların verilmesi gerektiğini belirterek Peynirci, İnegöllü ailelere uyarılarda bulundu.

Yayınlama: 11.08.2015
953
A+
A-

Osmaniye merkeze bağlı Serinova köyünde babası ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan 34 yaşındaki H.İ. isimli zihinsel engelli kız, karnı büyüyünce kardeşi Mustafa İ. (28) tarafından Osmaniye Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede yapılan muayene neticesinde zihinsel engelli kıza 8,5 aylık hamile teşhisi konuldu. Kızının 8,5 aylık hamile olduğu haberini alan baba İbrahim İ. ise kısmi felç geçirerek yatağa düştü. Yaşanan olayın ardından kızın kardeşi Jandarma’ya suç duyurusunda bulunsa da yapılan tahkikat sonucunda tecavüzü gerçekleştiren kişi veya kişilere dair bir ipucu bulunamadı.

 

“ŞEYTANLAŞMIŞ İNSANLAR”






Yaşanan bu olayın ardından bazı açıklamalarda bulunan İZED Başkanı Halil Peynirci, “Allah tarafından masum olan, melek olan, hiçbir günahı olmayan bu insanlara hesap sorulmayacak çocuklarımıza bazı hayvani duygular içerisinde olan insanların tecavüz ederek hamile bırakmaları çok vahim bir durum. Böyle insanların yaşamaması gerekmektedir. Kızımıza ve ailesine geçmiş olsun diyoruz. Bunu yapan insanların adalet önünde hesap vermeleri ve en ağır cezalarla cezalandırılmaları gerekiyor. İnegöl’de binlerce engelli çocuğumuz, kızımız var. Ailelerden tek istirhamım çocuklarını yalnız bırakmasınlar. Şeytani duyguları olan insanların bu çocuklarımıza zarar getirmesi İZED ve yönetim kurulu olarak bizleri çok üzdü. Rabbim bir daha böyle olayları yaşatmasın. Ailelerimiz çocuklarımızı yalnız bırakmasınlar ki böyle şeytanlaşmış insanlar çocuklarımıza yaklaşamasınlar. Kendisine sahip olamayan bu kızımız çocuğunu nasıl sahiplensin? Çok üzülüyoruz, duygularla ifade edemiyorum. Hepimizin çoluğu çocuğu var ama engelli çocuklarımız birer melektirler. Bu çocuklarımıza bu şekilde davranan insanların adalet önünde hesap vermelerini istiyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş