Romanlardan Emniyet’e ziyaret

İnegöl Roman Kültürünü Yaşatma Derneği Başkanı Ahmet Lekesizyiğit ve bazı yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan’ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Yayınlama: 19.04.2016
619
A+
A-

Roman Kültürünü Yaşatma Derneği yönetimi, Şükrü Kaplan’ı makamında ziyaret etti.

 

HER VATANDAŞ İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPIYOR






Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Ahmet Lekesizyiğit, “Bildiğiniz gibi ülkemiz zor bir zamandan geçiyor. Askerimiz, polisimiz bu topraklar üzerinde bulunan her vatandaş için elinden geleni yapıyor. Son günlerde yaşanan olaylar nedeni ile 24 saat polisimiz ilçemizde güvenliği sağlamak için elinden geleni yapıyor. Bu Müdürümüz Şükrü Kaplan’ı ziyaret edip, hem kendilerine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettik hem de istişarelerde bulunduk” dedi.

 

İTİBAR ETMEYİN

Terör örgütünün vatandaşı korkutarak yıldırma politikasına gittiğini ifade eden Lekesizyiğit, “Bildiğiniz günlerde bazı illerimizde geçtiğimiz zaman dilimi içerisinde terör örgütleri tarafından bombalar patlatıldı ve birçok vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu olaylar vatandaşlarımızı korkutmaya ve yıldırmaya yöneliktir. Geçtiğimiz günlerde de İnegöl’de bomba var gibi şeyler duyduk. Bunları hepimiz duyabiliriz ama bunlara itibar etmeyelim. Algı operasyonu ile vatandaşlarımız korkutuluyor ve vatandaşlardan ricamız bu oyuna düşmesinler” dedi.

 

ROMANLAR OLARAK RENK KATIYORUZ

Romanlara yönelik çalışmaların tam gaz devam ettiğini ifade eden Lekesizyiğit, “Roman açılımı ile birlikte çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Bizler Romanlar olarak İnegöl’e renk kattığımızı düşünüyorum. İnegöl’ümüz bir çiçek bahçesi ve o çiçeklerden biri de Romanlardır. Bu renkli çiçek bahçesine renk katmaya devam edeceğiz” dedi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş