Doğanspor’dan taziye ziyareti

Doğanspor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, hakkın rahmetine kavuşan Kafkasspor 2. Başkanı Ahmet Güzel için Kafkasspor Kulübü’ne ziyarette bulundu.

Yayınlama: 08.08.2014
683
A+
A-

Doğanspor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 2. Başkanı Ahmet Güzel için geçtiğimiz Çarşamba akşamı Kafkasspor Kulübü’ne taziye ziyaretinde bulundu.

 

MERHUMA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUZ






Gerçekleştirilen ziyaret esnasında bir konuşma yapan Doğanspor Kulübü Başkanı Tahsin Semiz, “Doğanspor yönetim kurulu olarak Kafkasspor’umuza başsağlığına geldik. Hakikatten İnegöl spor kamuoyunu yasa boğan bir olayla karşılaştık. Merhuma Allah’tan rahmet diliyoruz, Kafkasspor camiasına başsağlığı diliyoruz. Kalanlara sağlık diliyoruz” dedi.

 

ACIMIZ BÜYÜK

Ziyaretten dolayı Doğanspor Kulübü Başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür ederek konuşmasına başlayan Kafkasspor Kulübü Başkanı Metin Ungan ise, “Acımız büyük. Allah’ın takdiri hüküm sürer. Bu kader yazımızdır diyelim. Aslında hayırlara vesile olan bir durum da meydana gelmiş oldu. Kulüplerin birbiri ile kaynaşması, böyle ziyaretlerin yapılması ve birbirine biraz daha değer katmasına sebep oldu. Demek ki insan ölünce de güzel şeyler bırakabiliyormuş. Biz ona bağlıyoruz. Bizlerin acılarını paylaştıklarından dolayı değerli başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş