Sabah namazında buluşmaları örnek oluyor

Konurlar Mahallesinde mahalle sakinleri tarafından başlatılan sabah namazı buluşmaları yoğun bir katılımla sürüyor. Dün sabah gerçekleştirilen programa İnegöl, Gemlik ve Bursa’dan da olmak üzere 80’in üzerinde vatandaş katılım gösterdi.

Yayınlama: 23.02.2015
807
A+
A-

Konurlar Mahallesi Cami İmam Hatibi Ersin Erdem, mahalle muhtarı Vahit Bali ve köy halkının yoğun katılım gösterdiği program kapsamında kılınan sabah namazının ardından düzenlenen kahvaltıda sıcak bir sohbet ortamı yaşanırken birlik ve beraberlik pekiştirildi.

 

Şeyh Edebali’nin “Dünya senin gözlerinin gördüğü gibi büyük değildir. Bütün fethedilmemiş gizemler, bilinmeyenler, görülmeyenler ancak; senin fazilet ve erdemlerinle gün ışığına çıkacaktır” sözü ile konuşmasına başlayarak konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Konurlar Mahallesi Cami İmam Hatibi Ersin Erdem şunları dile getirdi: Pazar günü sabah namazı buluşmalarımız yoğun kış şartlarına rağmen yaklaşık 80 kişiyi bulan cemaatimizle tüm hızıyla devam ediyor. Bu sabahki buluşmamıza Bursa’dan Gemlik’ten ve İnegöl’den katılan ağabeylerimiz ve kardeşlerimizle beraber sohbetimizi birlik ve beraberliğimizi idrak ettik. Rabbim seher vaktinde köyümüzde sabah namazında buluştuğumuz gibi kıyamet günü de Peygamber Efendimizin Sancağı adı altında toplanmamızı cümlemize nasip etsin inşallah.






 

Kılınan sabah namazın ardından köy kahvesinde sabah kahvaltısı ikramında bulunuldu. Yoğun katılımın görüldüğü programın sürekli olarak devam edeceği öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş