Engellileri ziyaret ettiler

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetimi, Engelliler Haftası nedeni ile Halk Eğitim Merkezi’nde bulunan 23 Yaş Üstü Engelliler Kursu’nu ziyaret etti.

Yayınlama: 14.05.2016
915
A+
A-

Dün sabah saatlerinde gerçekleştirilen ziyaret esnasında CHP heyeti engelli öğrencilerle keyifli vakit geçirirken çeşitli hediyeler vermeyi de ihmal etmediler.

 

SUNULAN KAYNAKLAR YETERSİZ






Ziyaret esnasında bir konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, “10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla İlçe Yönetimi olarak 23 Yaş Üstü Engelli kardeşlerimizi Halk Eğitim Kursunda ziyaret ettik.Yaptıkları çalışmaları incelediğimizde çok duygulandık.Onların o ortamda olmaktan duydukları memnuniyet ve bize çalışmalarını gösterirken yaşadıkları mutluluk görülmeye değerdi. Unutmayalım kiher insan bir engelli adayıdır ve engelleri oluşturan insanlardır. Engelli yurttaşlarımızı çağdaş yaşamın gerektirdiği olanaklara kavuşturmak devletin görevidir. Engelli yurttaşlarımız toplumsal yaşamın her alanına yüzde 100 erişimini sağlayacak tedbirler alınmalıdır. Birleşmiş Milletler Engelliler Hakkı Sözleşmesi’nin devlete yüklediği tüm sorumluluklar yerine getirilmelidir. Tüm fiziksel alanlar engellilere yönelik olarak hızla düzenlenmeli ve yerel yönetimlerin sorumluluğu altında engellerin kaldırılmasını sağlanmalıdır. Engellilere gerekli eğitimi bedelsiz sağlamak devletin öncelikli görevidir.Ancak onlara sunulan kaynakların yetersiz olduğunu görüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş