Aktaş’tan anaokuluna ziyaret

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş; gerçekleştirdiği kurum-kuruluş ziyaretleri kapsamında İnegöl’de faaliyet gösteren Deha Kids Kreş ve Anaokulunu ziyaret etti. Aktaş, Deha Kids Kreş ve Anaokulunun İnegöl’deki eğitim hayatına önemli katkılar koyacağını kaydetti.

Yayınlama: 10.10.2014
823
A+
A-

Başkan Aktaş, Deha Kids Kreş ve Anaokulu Kurucu Müdürü Serap Alicik ve ekibine başarılar dileyerek başladığı konuşmasında, İnegöl’ün nüfus ve ekonomisiyle her geçen gün büyüdüğünü buna paralel olarak da 50 bin civarındaki ilköğretim ve lise öğrencisiyle eğitimde her geçen yıl fiziki şartlarını iyileştirdiğini söyledi.

 

Bu kapsamda çocukların kişisel gelişimlerini sağlayabilmeleri adına farklı kurum ve kuruluşlardan istifade edildiğini belirten Aktaş, Deha Kids Kreş ve Anaokulunun İnegöl’de eğitim hayatına önemli katkılar koyacağını belirtti.






 

EĞİTİM ÇAĞLARINDA ÇOK DAHA BAŞARILI OLUYORLAR

Başkan Aktaş konuşmasının devamında; “Çocuklarımızın çocukluk döneminde iyi bir eğitim almasını, eğitimle beraber iyi bir geleceği sahip olmasını arzu ederiz. Bunun için de olmazsa olmaz okul öncesi eğitimdir. Okul öncesi eğitim alan çocuklar, almayanlara göre normal eğitim çağlarında çok daha başarılı oluyorlar. Gerek devletimiz gerek özel sektör okul öncesi eğitim konusunda gerekli duyarlılığa sahip. Çocuklarımız geleceğimizdir. Bu vesile ile yeni açılan kurumun İnegöl’ümüz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Aktaş son olarak, “Özellikle anne ve babalarımızın da kurumu incelemelerini ve bu manada da çocukları ile alakalı bir hedef koymalarını istirham ediyorum. Deha Kids Kreş ve Anaokulunun İnegöl’deki eğitim hayatının canlanması ve öğrencilerimizin başarılarının artması adına önemli bir araç olacaktır diye düşünüyor, bu vesileyle de Serap hanımın şahsında tüm çalışan arkadaşlarımıza kolaylık ve başarılar diliyorum” dedi.

 

ZENGİN EĞİTİM PROGRAMIMIZI UYGULAMAKTAYIZ

Başkan Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan Deha Kids Kreş ve Anaokulu Kurucu Müdürü Serap Alicik ise, ”Okulumuz 3-6 yaş arası 120 öğrenci kapasitesi, 5 dersliği, atölyesi, yemekhane, açık teras atölyesi, oyun bahçesi olmak üzere 2014-2015 eğitim öğretim dönemi itibariyle faaliyete geçmiştir. 3-6 yaş arası eğitim, tıpkı ilkokul ve sonrası gibi branşlaşma gerektiren çocuğun gelecekteki psikolojik temelini oluşturan en önemli temel eğitim sürecidir. Bu dönem uzman eğitimciler tarafından inşa edilmelidir. Çocuklarımıza bireysel farklılıkları göz önünde bulundurarak, zengin eğitim programımızı uygulamaktayız” dedi. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş