Başarılı kursiyerler belgeleniyor

2013-2014 eğitim öğretim yılı içerisinde İnegöl Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Giyim ve El Sanatları Kursları yavaş yavaş sona eriyor. Düzenlenen kursların sertifika ve sergi programları dün başlarken, başarılı kursiyerler belgelerini almaya başladı.

Yayınlama: 15.05.2014
1.053
A+
A-

Sergi ve belge dağıtım törenlerinin ilki dün Hasanpaşa Mahallesinde gerçekleştirildi. Sergi açılışı ve belge dağıtım törenine; AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, bazı okul müdürleri ile köylüler ve kursiyerler katıldı. Törende 16 kursiyere belgeleri takdim edilirken, kursiyerlerin hazırladığı sergi de ilgiyle incelendi.

 

25 BİN KİŞİYE ULAŞMAYI HEDEFLİYORUZ






Sergi ve belge dağıtım töreninin açılışında konuşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir şunları söyledi: Dönem kursların da yavaş yavaşa sona geliniyor. Geçtiğimiz yıl 18 bin kişiye eğitim verdik. Bu yıl 176 değişik alanda açtığımız kurslarda şu ana kadar 18 bin kişiye eğitim verdik. Dönem sonuna kadar 25 bin kişiye ulaşmayı hedefliyoruz.

 

ALLAH BÖYLE FELAKETLERİ BİZE BİR DAHA GÖSTERMESİN

İnegöl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise konuşmasında Soma’daki maden faciasına değindi. Baştürk şunları söyledi: Türkiye üzülüyor. Birçok evlat bu gün babasız uyandı. Allah böyle felaketleri bize bir daha göstermesin. Bu gibi felaketlerin önüne geçmek için herkesin evladını okutması gerekir. İlim eskiden 7’den 70’şeydi. Şimdi ise beşikten mezara kadar… Hatta ilim ana karnında başlıyor. Sizlerde eğitim kurslar olarak görmeyin. İlkokul mezunu olan lise, üniversite mezunu olmak için uğraş verin. İnşallah bu kurslarımız köye bir zenginlik getirecek. Köyün eğitimdeki kalitesini bir adım öne götürecektir. Hayırlı uğurlu olsun.

 

KURSİYERLERİ KUTLUYORUM

Kısa bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit ise şöyle konuştu: Yaşanan felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine baş salığı diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Kursun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kursiyerleri kutluyorum.

 

Konuşmaların ardından 16 kursiyere belgeleri takdim edilirken, belge takdimin ardından kursiyerlerin hazırladığı giyim ve el sanatları sergisinin de açılışı yapılıp gezilerek incelendi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş