Düzce’den uzanan yardım eli

Düzce’den İnegöl’ün Oylat kaplıcalarına tur düzenleyen Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği, hayırsever destekleri ile önünden geçtikleri bakımsız okula destek sağladılar. Okulun iç boyamasını ve öğrencilere kırtasiye ile yardım malzemesi desteğinde bulunan dernek, okulun dış boyasını da yapacak.

Yayınlama: 20.10.2015
888
A+
A-

Biz Büyük Bir Aileyiz Düzce Engelliler ve Yaşatma Derneği Başkanı İsmail Yıldız, dün okula giderek öğrencilere kırtasiye ve giysi yardımlarını ulaştırdı.

 

ÖĞRENCİLERİMİZ GELECEĞİMİZ






Biz Büyük Bir Aileyiz Düzce Engelliler ve Yaşatma Derneği Başkanı İsmail Yıldız, “Düzce’den İnegöl Oylat Kaplıcalarına çok sık turlar düzenleriz. Turlar düzenlerken de buralara getirdiğimiz işadamları ve iş kadınları gelip geçerken etrafa dikkatle bakıyorlar. Gündüzlü mahallesinden geçerken de Gündüzlü ilk ve ortaokulunu görüyorlar. İşadamları ve iş kadınları okulun bira bakımsız olduğunu görünce bize eksikliklerin giderilmesi için talimat verdiler. Öğrencilere kırtasiye yardımının yanı sıra okulun iç ve dış boyasının yapılması, bakım ve tadilatın yapılması konusunda çalışma başlattık. Okulun perdeleri yenilendi. Okulumuzun iç boyaması yapıldı. Dış boyama da yakın zaman içerisinde yapılacak. Yardımseverlerin bu konuda duyarlı olması lazım. Sadece bu okul için değil diğer okullara gerekiyorsa yardım yapılmalı. Düzce’de bir takım yardımlar yapıyoruz. Okullar bizim okullarımız, öğrencilerimiz geleceğimiz. Bu çocuklara sahip çıkmamız lazım. Güzel eğitimler almaları lazım. Bu okula iki senedir destek sağlıyoruz.” Dedi.

 

OKULUMUZUN BOYA BADANASINI YAPTILAR

Gündüzlü İlk ve Ortaokulu Müdürü Sinan Kılıç ise, “Okulumuzun eksikliklerinin giderilmesi için sağ olsun işadamları çalışma yapıyorlar. Biz Büyük Bir Aileyiz Düzce Engelliler ve Yaşatma Derneği Başkanı işadamlarından gelen yardımları bizlere iletiyorlar. Okulumuzun boya badanasını yaptılar. Kırtasiye yardımında bulundular. Çok teşekkür ederiz” dedi.

 

HABER: Serhat ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş