Gaziosmanpaşa’da ‘Sağlıklı Beslenme’ semineri

Gaziosmanpaşa İlk ve Ortaokulu, öğrenci ve velilere yönelik 2013-2014 eğitim-öğretim yılı içinde düzenlediği seminerlerini sürdürüyor. Bu bağlamda okul idaresi tarafından bu eğitimler kapsamında çağın hastalığı olan obeziteye dikkat çekmek ve öğrencilerin doğru beslenme alışkanlıklarını kazanmaları için ‘Sağlıklı Beslenme’ konulu seminer düzenledi.

Yayınlama: 11.04.2014
967
A+
A-

Gaziosmanpaşa İlk ve Ortaokulu öğrencilerine yönelik çağın hastalığı olan obeziteye karşı korunma yollarını da içeren ‘Sağlıklı Beslenme’ konulu seminer verildi. Okulun 4. sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen seminerde, Diyetisyen Fatih Kişioğlu; doğru beslenmenin püf noktaları, sağlıklı beslenme ve obezite konularında bilgi verdi.

 

Okul Müdürü Hakan Çevik, seminer öncesi yaptığı konuşmasında seminerin konuşmacısı Fatih Kişioğlu’na ve Özel Cihangir Hastanesi’ne teşekkür ederek; “Özel Cihangir Hastanesi’nin yaptığı katkının eğitim-öğretim açısından önemi büyüktür” dedi.






 

Diyetisyen Fatih Kişioğlu ise sağlıklı beslenmenin önemine dair vurgulamalar yaparak, ülkemiz gençlerini ciddi bir şekilde tehdit eden obeziteye karşı nasıl önlemler alınacağı ve obezite ile nasıl başa çıkılacağı konusunda öğrencilere bilgi verdi. Kişioğlu, yaptığı dikkat çekici sunumlarıyla öğrencileri sağlıklı beslenme konusunda uyardı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş