Hamitabat’a İMYO desteği

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksek Okulu (İMYO) Pazarlama bölümü öğrencileri, örnek bir projeye daha imza attı.

Yayınlama: 01.05.2014
1.370
A+
A-

İMYO’lu öğrenciler, sosyal sorumluluk projesi kapsamıdna İnegöl’e bağlı Hamitabat Mahallesi’ndeki Hamitabat İlkokulunu ziyaret edip burada ilkokul öğrencileri ile zaman geçirdi. Eğitim öğretime destek olmak amacıyla öğrencilere hediyeler de takdim edildi.

 

ÖĞRENCİLERE 23 NİSAN HEDİYESİ






Uludağ Üniversitesi öğrencileri projelerine ilişlin yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler: Pazarlama Programı kapsamında eğitimini aldığımız biraz halkla ilişkiler dersi, biraz da sosyal olmanın getirdiği bilinçle bugün burada Hamitabat İlköğretim Okulu öğrencileri ile güzel bir gün geçirmek için bulunuyoruz. Bu projemiz gerçekleştirmek istediğimiz projelerimizden sadece bir tanesi. Pazarlama Programı öğrencileri olarak Hamitabat İlköğretim Okuluna 23 Nisan sebebiyle bir takım hediyelerimiz olacaktır. Pazarlama Programı öğrencileri olarak bu projeyi gerçekleştirmekten gurur duyuyoruz. Uludağ Üniversitesi Pazarlama Programı öğrencileri olarak bize bu projemizde destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Yapılan ziyarette İMYO’lu öğrenciler ilkokulda eğitim gören öğrencilere 56 kitap, 3 adet kitaplık, bilgisayar, yazıcı ve kırtasiye malzemelerinden oluşan hediyeler takdim ettiler.

 

Şube Müdürü Fatih Bilican da eğitim öğretime destek verenlere teşekkür ederek, bu grubun gençlerden oluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş