Müsiad’dan mobilya bölümü öğrencilerine fuar gezisi

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği(MÜSİAD) İnegöl Şubesi, “Benim Geleceğim Mobilya Projesi kapsamında Endüstri Meslek Lisesi Mobilya Bölümünde eğitim gören öğrencileri İstanbul’da düzenlenen İSMOB Fuarına götürdü.

Yayınlama: 02.02.2015
801
A+
A-

Türkiye’nin en önemli Mobilya Üretim Merkezi olan İnegöl’de eğitim seferberliği başlatan MÜSİAD, ilçede sektörel anlamda nitelikli insan gücü sayısını arttırmak amacıyla geliştirdiği Benim Geleceğim Mobilya Projesi’ni(BGM) başarıyla sürdürüyor.

 

Endüstri Meslek Lisesi Mobilya Bölümü 10. Sınıf öğrencilerinin tamamına burs veren MÜSİAD, yıl içerisinde çeşitli aktivitelere imza atarak İnegöl’de büyük ses getirdi.






 

İnegöl Kaymakamlığı, İnegöl Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü ve İTSO ile protokol imzalayan MÜSİAD, son olarak mobilya öğrencilerini İstanbul’a götürdü.

 

Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Erol başkanlığında İSMOB Fuarına giden öğrencileri MÜSİAD Başkanı Halil Malkaç ve yöneticiler karşıladı.

 

Sektörün gelişimi hakkında bol bol fikir edinen öğrenciler, stand açan İnegöllü firmaları da ziyaret ederek bilgi edinme şansı yakaladılar.

 

Geziye ilişkin bir değerlendirme yapan MÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Erol, “Mobilya bölümünde okuyan öğrencilerimizin neredeyse tamamına yakını ilk kez bir fuar gezsisi yaptılar. Çocuklarımızın heyecanını yakından görme şansımız oldu. Gezi sayesinde öğrenciler okudukları bölümün ne denli önemli olduğunun farkına vardılar” dedi.

 

MÜSİAD Başkanı Halil Malkaç ise öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında, “İnegöl bir mobilya şehridir. Şehrimizi mobilya alanında daha da geliştirmek ve sektörel anlamda büyümek için sizlere çok ihtiyacımız var. Bu nedenle sizleri sonuna kadar desteklemeye devam edeceğiz. Bizlerin sizlerden beklentimiz sektöre sahip çıkmanızdır” diye konuştu. Malkaç ayrıca gezi için otobüs tahsis eden İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a da teşekkür etti.

 

Endüstri Meslek Lisesi Okul Müdürü Tayyip Ali Demir ise, “MÜSİAD İnegöl’de çok önemli bir projeye imza atıyor. Çocuklarımız proje sayesinde daha önce İtalya’ya götürüldüler. Bu yıl ise önce aylık burs bağlandı. Zaman zaman okulumuzda çeşitli etkinlikler ve anketler yapılıyor. Biz bundan ziyadesiyle memnunuz. Bu proje sayesinde öğtencilerimiz de gözle görülür değişimler yaşanmaya başlandı. Önümüzde ki yıldan itibaren Mobilya Bölümünde okuyan öğrenci sayısında ciddi bir artış yaşanmasını bekliyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş