Ödül törenleri devam ediyor

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, yıl içerisinde düzenlenen kitap okuma yarışmaları ve Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalar da derece alan öğrencileri ödüllendirdi.

Yayınlama: 12.06.2015
830
A+
A-

İnegöl ve Türkiye genelinde derece yapan 78 öğrenciye çeşitli hediyeler verildi.

İnegöl’de düzenlenen okuyalım yarışalım yarışmasında derece alan 45 öğrenciye, Türkiye genelinde düzenlene Futbol turnuvalarında derece alan 28 öğrenciye, Türkiye genelinde düzenlenen Dart yarışmasında derece alan 5 öğrenciye ödülleri verildi.

 






Dün saat 15.00’de Dörtçelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda düzenlenen törene Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, bazı okul müdürleri ile öğrenciler katıldı.

 

SAYILAR 45, ONLARA DA ÖDÜLLERİNİ VERECEĞİZ

Programın açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Yıl içerisinde çeşitli yarışmalar düzenlendi. Kitap okuma yarışmamızda derece alan öğrencilerimiz oldu. Sayılar 45, onlara da ödüllerini vereceğiz. Aynı zamanda Türkiye’de ilçemizi temsil eden futbol takımlarımız da var. Onlar da iyi derece aldılar. Onları da kutluyorum. Türkiye Dart yarışmasında derece alan Kız Meslek lisesi öğrencilerimizi de kutluyorum” dedi.

 

Konuşmanın ardından, İnegöl’de düzenlenen okuyalım yarışalım yarışmasında derece alan 45 öğrenciye, Türkiye genelinde düzenlene Futbol turnuvalarında derece alan 28 öğrenciye, Türkiye genelinde düzenlenen Dart yarışmasında derece alan 5 öğrenci olmak üzere toplam 78 öğrenciye ödülleri verildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş