Sağlık Meslek’ten başarı örneği

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce yapılan Spor müsabakaları ve “Gençlik Atasına Minnet Duyuyor” konulu kompozisyon, şiir yarışması sonuçlandı. Ödüllerinin 19 Mayıs günü yapılacak törenle verileceği yarışmalara Kompozisyon ve Voleybol dalında aldığı derecelerle İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi başarı örneği oldu.

Yayınlama: 19.05.2015
982
A+
A-

Kompozisyon dalında ilçe birinciliği “Ecdadın İzinde Minnetle” adlı kompozisyonuyla İnegöl Salih İbrahim Kırcalı Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Hilal Sağınç oldu. Voleybol kızlar kategorisinde ilçe birinciliği ve Basketbol erkeklerde ilçe ikinciliğini okulun voleybol ve basketbol takımları kazandı.

 

BURSA’YI TÜRKİYE FİNALLERİNDE TEMSİL ETMİŞTİK






Konuyla İlgili konuşan Okul Müdürü Abdurrahim Mercan: “Okul olarak yapılan tüm yarışmalara katılarak okulumuzu temsil ediyoruz. Geçtiğimiz yıl da dört öğrencimizle iki farklı yarışmada ilçemizi Bursa’da temsil ettik; 2012 ve2014 yıllarında yine üç öğrencimizle Bursa’yı Türkiye finallerinde temsil etmiştik. Edebiyat öğretmenimiz Metin Kürümoğlu‘nun koordinasyonuyla ocak ayında il birinciliği, mart ayında il ikinciliği aldık. Polis Haftası münasebetiyle geçtiğimiz yıl üçüncü olmuştuk. Bu yıl aldığımız polis haftası birincilik ödülü, kutlu doğum haftası ikinciliği, gençlik haftası birincilik ödülleri de ayrıca bizi çok mutlu etti. Bu konuda öğrencilerimize danışmanlık yapan edebiyat öğretmenimiz Metin Kürümoğlu’na teşekkür ediyorum; ayrıca Voleybol ve basketbol müsabakalarında derece almamızı sağlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Murat Sorguç’a da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hocalarımız okulumuzda göreve başladığından beri önemli çalışmalara imza atmışlardı, bu başarılarıyla da önemli bir merhaleyi kat ettiler. Başarılarının devamını dilerim.” dedi.

 

SAĞLIK MESLEK’TEN 3 DALDA BAŞARI

Öğrencilerini yarışmaya hazırlayan edebiyat öğretmeni Metin Kürümoğlu ise: “Bu yarışmada derece almamız şaşırtıcı değil. Bu yarışmalara ciddi olarak hazırlandık ve derece alacağımıza inandık. Bu inancımız boşa çıkmadı çok şükür. Bursa genelini kapsayan bir yarışmada ve ilçemizdeki yarışmalarda bir meslek lisesi olan okulumuzun başarıları göğsümüzü kabartmakta…   Hilal Sağınç kızımızın Gençlik haftasında aldığı ödül de ayrıca bizleri çok mutlu etti. Mart ve nisan ayı içinde ilçe ve il bazında beş öğrencimizle Dereceye girdik; bize desteklerini esirgemeyen başta Milli Eğitim Müdürümüz Fatih Bilican’a, Okul müdürümüz Abdurrahim Mercan’a ve idarecilerimize, edebiyat zümresine çok teşekkür eder; öğrencilerimizin başarılarının devamını Allah’tan niyaz ederim.” diye konuştu.

 

Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Sorguç, “Okul olarak yarışmalarda güzel bir motivasyon sağladık. Metin Kürümoğlu hocamızla edebiyat alanında, benimle de spor alanında dereceler almaktayız. Bu yarışmalarda çifte mutluluk yaşıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.”ifadelerini kullandı.

 

Dereceye giren Hilal Sağınç adlı öğrenci ise “Yarışmada aldığım ödülden dolayı çok mutluyum. Bu tarz başarılar beni derslerimde de motive ediyor. Bana desteklerini esirgemeyen başta okul müdürüm Abdurrahim Bey’e ve edebiyat öğretmenimiz Metin Kürümoğlu’na teşekkürü borç biliyorum.” dedi.

 

Voleybol takımı adına konuşan takım kaptanı öğrenci Damla Albayrak; “Müsabakalara çok ciddi hazırlandık ve kazanacağımıza inandık, sonuçta başarıya ulaştık. Beden eğitimi öğretmenimize ve azimli çalışmalarından dolayı takım arkadaşlarıma teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş