Saime Sultan’ın kızları Türkiye 4.’sü oldu

Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Masa Tenisi Kız Sporcuları, Kayseri’de yapılan Türkiye Şampiyonası’nda 4. oldu. Dereceye giren öğrenciler geçtiğimiz gün İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican’ı ziyaret ederek, başarılarını paylaştı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 21.01.2015
913
A+
A-

Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası’nda ilçemizi temsil eden Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Masa Tenisi Kız Sporcuları, şampiyonada dereceye girerek ilçemizi gururlandırdı.

 

ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA BİRİNCİLİK VE İKİNCİLİK HEDEFLERİMİZ VAR






Konu ile ilgili düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “Bu toplantı, Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulumuzda hem öğrencilerimizin sportif faaliyetleri onların katılmış oldukları yarışma ve almış olduğu derecelerle başarılarla ilgili hem de öğretmenlerimizin Avrupa birliği projeleri kapsamında hazırladıkları projeyle ilgili. Birincisinden bahsederek, öğrencilerimizle ilgili. Öğrencilerimiz masa tenisinde bundan yaklaşık 2 ay önce bir toplantımız yine olmuştu. Kız öğrencilerimiz  masa tenisinde İnegöl ve Bursa birincisi olmuşlardı. Türkiye birinciliği için gideceklerinden bahsetmiştik. Erkek öğrencilerimiz de İnegöl birincisi, Bursa’da da dereceye girmişlerdi. Bahsettiğimiz kız öğrencilerimiz 27-29 Aralık tarihleri arasında Kayseri’de grup elemelerine yani Türkiye birinciliği için yarışmaya katıldılar.  3 öğrencilerimiz 16 takımla yarışmış oldular. İnşallah biz önümüzdeki yıllarda birincilik ve ikincilik hedeflerimiz var. Öğrencilerimizden bekliyoruz. Öğrencilerimiz 16 takım arasında yarı finale yükseldiler ve kendi seviyelerinde güzel bir derecele dönmüş oldular. Ben bu öğrencilerimi, öğretmenlerimi ve okul idaresini kutluyorum. Öğrencilerimiz aha önce de söylediğim gibi hem bilgi de hem de beceri de yani ilmi çalışmalarda başarılı olsunlar. Diğer etkinliğimiz ise aynı okulumuzdaki öğretmen arkadaşlarımız; Hüseyin Görel, Osman Beşer, Recep Karakuzu ve Vahap Karaağaç Avrupa birliği projeleri kapsamında ‘E ticaret muhasebe uygulamaları’ isimli proje hazırladılar. Bu arkadaşlarımız hazırladıkları projeyle Polonya’ya gidecekler. Orada İnegöl’ü ve okulumuzu temsil edecekler. Bu arkadaşlarımız 25 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında 14 günlük bir çalışma yaparak gelecekler. Çalışmanın iyi neticeye ulaşması için kendilerine başarılar diliyorum. Tebrik ediyorum” dedi.

 

ÇOCUKLARIMIZ İNEGÖL VE BURSA’DA ŞAMPİYON OLDU

Saime Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okulu Müdürü Maksut Hepgüven ise, “Okulumuz akademik, mesleki çalışmalarının yanı sıra sosyal, sportif faaliyetlere önem vermekte. Bunun örneğini maşa tenisi öğrencilerimizde gördük. Çocuklarımız İnegöl ve Bursa’da şampiyon oldu. Türkiye grup şampiyonasında mücadele etme hakkı kazandı. Grup şampiyonasında öğrencilerimiz yarı finale çıkma başarısı gösterdi. Kendilerini tebrik ediyorum.  Bunun yanında Avrupa projelerine katılıyoruz. Arkadaşlarımız Polonya’ya gidiyor. Onlarda bizleri temsil edecek. Kendilerine başarılar diliyoruz. Bu mesleki çalışmalardaki bizim başarımız da şuanda Gemlik’e Bursa’ya yaptığımız gezilerle kendimiz kanıtladık. Dünya Gümrük Günü dolayısıyla Gemlik’teki Gümrük müdürlüğü tarafından davet edildi. Perşembe günü oraya gedeceğiz. Bu konuda başarılarla çalışmalarındın dolayı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi kutluyorum. Başarılar diliyorum. Sayın müdürümüze bizi kabul ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş