Spor Lisesi’nin sınavları 7-11 Temmuz’da

Spor Lisesi’nin kurulmasının resmiyet kazanmasının ardından, Milli Eğitim Müdürlüğü de okulun öğrenci alımına ilişkin çalışmaları hızlandırdı. Spor Lisesi’nin öğrenci alımı için başvurular 1-4 Temmuz arasında yapılırken, 90 kontenjanı bulunan okula öğrenciler yetenek sınavı ile alınacak.

Yayınlama: 03.07.2014
1.364
A+
A-

Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsünde bu yıl öğrenci alımına başlayacak olan İnegöl Spor Lisesi’nde eğitim görmek isteyen öğrenciler, yetenek sınavına tabi tutulacak.

 

KAYITLAR YARIN SONA ERİYOR






İnegöl Spor Lisesi’nin kayıtları ve yetenek sınavına ilişkin Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yazılı bir açıklama yapıldı. Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican imzasıyla yayınlanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: İnegöl Spor Lisesi, ilçemiz Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü bünyesinde açılmış olup 2014-2014 eğitim öğretim yılından itibaren öğrenci alımına başlayacaktır. Buna göre; Ortaokul 8’inci sınıfı bitiren öğrenciler 1-4 Temmuz 2014 tarihleri arasında öğrenim belgesi, dilekçe ve bir adet fotoğraf ile birlikte müracaatlarını İnegöl Anadolu Lisesi’nde oluşturulan İnegöl Spor Lisesi Kayıt Kabul Komisyonuna yapacaklardır. Öğrenci seçimine ilişkin yetenek sınavı, 07-11 Temmuz 2014 tarihinde tek aşamalı olarak yapılacaktır. Yetenek sınavına ilişkin ayrıntılı bilgi daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün web sayfasında yer alacaktır. 8’inci sınıftan mezun olan tüm öğrencilerimize, velilerimize ve İnegöl kamuoyuna saygıyla duyurulur.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş