Temelini attığı proje duygulandırdı

İnegöl Kaymakamı olduğu dönemde dönemin Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik’in de katılımıyla temeli atılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusunu ziyaret eden Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, kampusun hizmete açılmasının kendisini duygulandırdığını söyledi.

Yayınlama: 07.05.2014
824
A+
A-

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, İnegöl’e gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ile birlikte hayırsever işadamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusu’nu ziyaret edip kampusta incelemelerde bulundu.

 

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLAN BİR PROJE






Vali Bektaş kampus ziyaretinin ardından yaptığı açıklamasında şunları söyledi: İnegöl’de Kaymakam olarak görev yaptığım dönemde, Hayırseverimiz tarafından yaptırılan bu kampusun temelini atmıştık. Yıllar sonra geldiğimde kampusun hizmete açıldığını görmek beni mutlu etti. Güzel bir kampus olmuş. Fiziki yapılanması tamamlanmış. Bu kampus Türkiye’ye örnek olan bir proje. Sadece İnegöl’e değil bölgeye de hizmet edecek. Kampusa bundan sonra herkesin sahip çıkmasını temenni ediyorum. 2013-2014 eğitim öğretim döneminde 400 öğrenci ile hizmet vermeye başladı. Önümüzdeki yıllarda da tam kapasite ile hizmet verecek olması bizleri mutlu etti. Bu kampus, tercih edilen kampus haline gelecek.

 

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise Vali Erdoğan Bektaş’ı İnegöl’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek, temel atma safhasında ve projelerde destek veren vali Bektaş’a teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş