Türkiye 3.’sü öğrencilere Aktaş’tan ödül

İnegöl’deki eğitim kurumlarının son yıllarda sportif alanda elde ettiği başarılara bir yenisi daha eklendi. M.Muzaffer Samda Ortaokulu Küçük Erkekler Danone Futbol Turnuvasında Türkiye 3’ncüsü olarak büyük başarıya imza attılar.

Yayınlama: 25.04.2014
1.026
A+
A-

Küçük Erkekler Danone Futbol Turnuvasında Türkiye 3’ncüsü olmayı başaran M.Muzaffer Samda Ortaokul’u öğrencilerini dün makamında ağırlayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, elde edilen bu başarıdan dolayı öğrencileri hediye vererek kutladı.

 

Öğrencileri makamında ağırlayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: Küçük Erkekler Danone Futbol Turnuvası, Antalya Side’de, 14-18 Nisan tarihleri arasında gerçekleşti. Yapılan çekişmeli müsabakalarda Müşerref Muzaffer Samda Ortaokulu Futbol Takımı Türkiye 3. oldu. 5 gün süren müsabakalara; kendi illerinde 1. olan takımlar, kontenjan takımları ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden olmak üzere toplam 96 takım katıldı. Müşerref Muzaffer Samda Ortaokulu, Bursa 3’lüğü ile turnuvaya Bursa’yı temsilen katılan 4 takımdan biri oldu. 19 gol atıp, hiç gol yemeden grup maçlarından çıktı. Eleme turlarında ise rakiplerini yenip çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Sakarya temsilcisini 3-0 yenerken, yarı finalde Bursa Şampiyonuna 3-1 yenilerek ilk yenilgisini aldı. Samdalı küçük futbolcular 3.lük maçında, geçen yılın Türkiye Şampiyonunu 2-0 yenerek mutlu sona ulaştı ve Türkiye 3.’sü oldu. Turnuvada; Bursa Rahmiye Malcıoğlu Ortaokulu birinci; İstanbul Kadıköy Melahat Akkutlu Ortaokulu ikinci oldu. Turnuvanın gol krallığını, 15 golle takım kaptanı Furkan Aytemur, başka bir oyuncuyla beraber paylaştı. Kaleci Emirhan İrgüneş ise 3 golle en az gol yiyen kaleci oldu. 12 futbolcudan oluşan Samda Futbol Takımı, toplamda 29 golle en çok gol atan 3. takım ünvanını almıştır. Çocuklarımız bu üstün başarı ile İnegöl ve Bursa’mızı layıkıyla temsil etmişlerdir. Bundan dolayı okul yönetimi, beden eğitim öğretmenlerini ve küçük futbolcularımızı kutluyor, tebrik ediyoruz. Bu başarılarından dolayı da kendilerini hediye takdiminde bulunmak istiyoruz.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş