1 Aralık 2014 Pazartesi son gün

Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Günaydın, emlak vergisi-çevre temizlik vergisi-ilan reklâm vergisi 2. taksitlerinin ödeme süresinin 1 Aralık 2014 tarihi Pazartesi günü mesai bitiminde sonlanacağını ifade ederek, vatandaşların duyarlı olmasını istedi.

Yayınlama: 25.11.2014
746
A+
A-

Sabri Günaydın, son ödemelerin 2. taksitlerinin ödeme süresinin 1 Aralık 2014 tarihi Pazartesi günü mesai bitiminde sonlanacağını söyledi.

 

1 ARALIK 2014 TARİHİNDE SONA ERMEKTEDİR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Günaydın, “Kasım ayı başında yapılan açıklama ile belediyemizin önemli gelir kaynaklarından emlak vergisi-çevre temizlik vergisi-ilan reklâm vergisi- 2. taksitlerinin ödeme süresinin 1 Aralık 2014 tarihi Pazartesi günü mesai bitiminde sona ereceğini mükelleflerimize basın yoluyla bilgilendirmek suretiyle duyurmuştuk. Son haftasına girdiğimiz vergi ödeme döneminde meydana gelebilecek sıkışıklık ve ödeme güçlüğü için yaşanabilecek rahatsızlıkları bir kez daha mükelleflerimize hatırlatmak istedik. Yine belediyemizin alacaklarından 30.04.2014 vadeli ödenmemiş emlak vergisi ve çevre temizlik vergilerinin de “6552 sayılı yasa çerçevesince yapılandırma süresi 1 Aralık 2014 tarihinde sona ermektedir. Mükelleflerimize bu süreyi kaçırmamalarını tavsiye etmekteyiz. Geçmiş dönemlerde olduğu gibi vergi ödemelerinde mükelleflerimizin ödeme yükümlülüklerini yerine getirmesi noktasındaki duyarlılıkları memnuniyet verici olup, bu konuda ki hassasiyetlerinden dolayı teşekkürü kendilerine bir borç biliriz. Ödemelerde vatandaşlarımıza kredi kartı kolaylığı sağlandığı gibi belediyemizle anlaşmalı bankalar nezdinde de taksit imkânı sağlanmaktadır. Mükellefler borçlarını belediyemiz web portalı üzerinden öğrenebilecekleri gibi, ödemelerini de güvenli bir şekilde “t-belediyecilik” hizmet ağımızdaki 0 224 715 40 00 telefon hattı üzerinden de yapabileceklerdir. Süresi içerisinde ödeme yapmayanlar hakkında 6183 sayılı amme alacakları tahsili usulü hakkında kanun çerçevesince icra-i işlem yapılacaktır. Unutmayalım ki belediye hizmetlerimizin sürekliliği ve devamlılığı siz halkımızın yükümlülüklerini zamanında, tam ve eksiksiz yerine getirmenizle sağlanacaktır. İyi gün dileklerimizle sağlık ve mutluluklar dilerim. Saygılarımla” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş