İnegöllü işadamları MÜSİAD Fuarını gezdi

MÜSİAD Genel Merkezi tarafından düzenlenen 15. MÜSİAD Fuarı dün sona erdi. İnegöllü işadamları MÜSİAD İnegöl Şubesi tarafından düzenlenen organizasyonla fuarı gezerek, yeni ürün ve üretim teknolojilerini yakından inceleme fırsatı buldular.

Yayınlama: 01.12.2014
895
A+
A-

Türkiye’nin yanı sıra 63 ülkeden yaklaşık 7 bin yabancı misafirin ağırlandığı 15. MÜSİAD Fuarı 26-30 Kasım tarihleri arasında İstanbul CNR EXPO Center’de gerçekleştirildi.

 

MÜSİAD İnegöl Şubesi tarafından fuara düzenlenen gezi kapsamında İnegöllü 35 işadamı fuarı gezdi.






 

MÜSİAD DÜNYANIN 63 ÜLKESİNDE

İnegöl’den gelen heyeti MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Zeki Kavas karşılarken, Kavas gezinin ardından yaptığı açıklamasında şunları söyledi: Malumunuz MÜSİAD bizim ulusal bir değerimiz. Türkiye’nin en önde gelen sivil toplum kuruluşlarının başında geliyor. Türkiye’de ticari hayata yön veren kurumlardan bir tanesi. Bildiğiniz üzere MÜSİAD 63 ülkede 185 noktada, Türkiye’de de ise 81 ilde 4 ilçede temsil ediliyor. Böyle bir fuarı da düzenlemesi çok doğal bir sonuç. Bu fuar karma bir fuar. Burada her sektör temsil ediliyor. Ancak yine de hollerde bazı sınıflandırmalar yapılmış durumda. Bu yıl fuarımız harika diyebileceğimiz bir kalitede düzenlendi. Şuan 11 holün 11’i de dolu vaziyette.  Geçmişte 35-40 bin m2’si dolan fuarımızın bugün yaklaşık 100 bin m2’si kapatılmış durumda.

 

7 BİN YABANCI ZİYRETÇİ MÜSİAD ÜYESİ İŞADAMLARIYLA BULUŞTU

Fuarımız Pazartesi günü bütün başkanların bir araya gelip genel bir değerlendirme yaptığı toplantı ile başladı. Onun akabinde; Yeni Nesil Finansal Sistemler adı altında çalıştaylar düzenlendi. Burada İslami Finans Kurumları ve İslami Bankacılık Sistemleri değerlendirildi. Her holde ayrı bir program yapılıyor. Bu fuarda MÜSİAD sadece Türkiye’yi değil dünyayı bir araya toplamış durumda. Bahse konu 63 ülkenin temsilcileri ile birlikte oradaki protokol yaparak çalışmalar yürüttüğümüz kuruluşlarla beraber yaklaşık 7 bine yakın misafir ağırlıyoruz. Bu fuarın ülke ekonomimize katkı yapacağından hiçbir şüphemiz yok. Bundan da çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. İnşallah bundan sonraki senelerde İnegöl’deki üyelerimizin de buraya katkı koyacağını ümit ediyorum.  



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş