MG Emlak hizmete açıldı

Uzun yıllardır İnegöl’de emlak sektörüne emek veren Metin Güleç’e ait olan MG Emlak firmasının resmi açılışı gerçekleştirildi. Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 02.12.2014
1.031
A+
A-

Uzun yıllar boyu İnegöl’de emlak sektöründe bulunan Metin Güleç, MG Emlak adı altında yeni işyerinin açılışını gerçekleştirdi. AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve ilçenin birçok tanınmış isminin de yer aldığı açılış törenine ilçe dışından da bazı protokol üyeleri katılım gösterdi.

 

HER YENİ AÇILAN İŞYERİ YENİ BİR UMUT DEMEKTİR






Açılış öncesi bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bugün benim de çocukluk arkadaşım olan Metin kardeşimizin işyerinin açılışı için bir araya geldik. Çok fazla söze hacet yok. Her yeni açılan işyeri yeni bir umut demek, yeni bir ümit demektir. İnşallah memleketimiz için ilçemiz için ve ülkemiz için hayırlı uğurlu olur. İnegöl hızla büyüyor, gelişiyor, güzelleşiyor… Muhakkak sorunları ve sıkıntıları ile büyüyor ama İnegöl’de çok güzel işler oluyor. Bugün de telaffuz ederken belki kolay telaffuz ediyoruz ama 17 milyon TL’lik Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı’nın temel atma törenini gerçekleştirdik. Telaffuz ederken belki kolay telaffuz ediyoruz ama bunlar yıllardır beklediğimiz, özlediğimiz, şehrimizi ve ülkemizi Avrupai standartlara ulaştıracak önemli hizmetlerdir. Emeği, katkısı olan her kim varsa teşekkür ediyorum” dedi.

 

ALDATAN DA ALDATILAN DA BİZDEN DEĞİLDİR

Kendileri için güzel bir gün olduğunu aktararak konuşmasına başlayan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, “Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz, İlçe Belediye Başkanlarımız buradaydılar. Aramızda Bursa Milletvekilimiz İsmail Aydın Bey arkadaşımız bugün burada bizlerle beraberler. Mustafa Kemalpaşa Belediye Başkanımız Sadi Kurtulan Bey burada, Karacabey İlçe Başkanımız Murat Erol Bey burada bizim misafirimiz olarak bulunuyorlar. Aynı zamanda eski siyasetçi Harun Akın Bey burada Metin kardeşimizin işyerinin açılışında bulunuyorlar. Metin, hepimizin sevdiği, mahallemizin çocuğu. Bugün hayırlı bir işe yeni bir sektöre giriyor. İşleri bereketli olsun, hayırlı uğurlu olsun. Marka değeri yükselen İnegöl’de, Türkiye’de emlâk sektörüne de ihtiyaç var. Bu ihtiyacı en iyi şekilde yapılacağından alırken de satarken de terazisinin doğru tartacağından eminiz. Aldatan da aldatılan da bizden değildir. Bizim inancımız budur. Metin’e işlerinde başarılar diliyoruz. Mahalleye, caddeye, sokağa da bir renk katıyor. Hepinizi selamlıyorum. İnşallah önce ülkemizin selameti ve Müslümanların kurtuluşu için daha güzel günler görürüz” ifadelerini kullandı.

 

Konuşmaların ardından kurdele kesim töreni gerçekleştirilerek işyerinin açılışı yapıldı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş