Doğanspor’da Süper Amatör mutluluğu

Doğanspor Kulübü Başkanı Tahsin Semiz, 2 sezonda takımı 2. Amatör’den Süper Amatör’e taşıdıklarını ve camiaya verdikleri sözü yerine getirdiklerini belirterek, “Hedefimize ulaştık, gururluyuz” dedi.

Yayınlama: 22.03.2016
387
A+
A-

Soğukkuyuspor karşısında alınan 5-1’lik farklı galibiyetin ardından adını Süper Amatör Lig’e yazdıran temsilcimiz Doğanspor’da büyük bir coşku yaşandı.  Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, Kulüp Başkanı Tahsin Semiz ve Teknik Direktör Ömer Bakay, müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulundular.

 

HEDEFİMİZE ULAŞTIK






Zaferin ardından konuşan Doğanspor Teknik Direktörü Ömer Bakay, “Bugün zor bir maç olacağını biliyorduk. İlk yarı da kolay geçmedi. Sesimiz kısıldı bağırmaktan. 2. yarı daha kolay geçti. 2. golü bulduktan sonra rahatladık, rakibimiz de 10 kişi kaldı. Ondan sonra farka ulaştık. Gol atmamız gerektiğini, beraberliğe oynamamamız gerektiğini biliyorduk. Gol ve sonrasında goller bulduk. Son 20-25 dakikalık süreç çok kolay geçti. Başta başkanımız ve yöneticilerimiz olmak üzere tüm Doğanspor camiasını kutlarım. Önümüzdeki sene için henüz bir plan yapmadık. Önceliğimiz Süper Amatör Lig’e çıkmaktı. Önce bu sevinci doya doya yaşayalım sonrasında önümüzdeki yılın planını yaparız. İyi şeyler yapmak istiyoruz. İbrahim hocamızla beraber iyi bir ekip olduk. Kalbimiz temiz, her şeyin en güzelini düşünüyoruz. İnşallah bundan sonrası da güzel olacak” dedi.

 

BAŞARILI OLMALARINI GÖNÜLDEN İSTİYORUZ

Süper Amatör Lig’de Play-Off oynayacak olan Kafkasspor’a da başarı dileklerini ileten Bakay, “Kafkasspor’a camiamız adına başarılar diliyorum. Başarılı olmalarını gönülden istiyoruz” diye konuştu.

 

SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRDİK

Doğanspor Başkanı Tahsin Semiz ise, “2 yıl önce göreve geldiğimizde kongrede hedefimizin 2 yıl üst üste şampiyon olarak bu takımı Süper Amatör’e çıkartmak olduğunu söylemiştik ve Allah’a çok şükür bugün şampiyon olduk, hedefimize ulaştık, camiamıza mahcup olmadık. Bütün futbolcularımı, teknik ekibimi kutluyorum. Bu yolda çok zorluklar yaşadık. Yönetici arkadaşlarımız her zaman yanımızda oldular, hepsine çok teşekkür ediyorum. Forma sponsorumuz olan Şehir Lokantası’na teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

BAŞARI TESADÜF DEĞİL

Doğanspor’u desteklemek için Yenişehir’e giderek müsabakayı takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, “İnegöl’ümüze hayırlı ve uğurlu olsun. İnegöl spor konusunda kalkınıyor, büyüyor. Gençlerimizin fiziki imkânları tamamlandığında ne tür başarılar elde edebildiklerini burada çok daha iyi gördük. Birçok takımımız 1. ve 2. Amatörde mücadele ediyor. Temsilcimiz Doğanspor, Soğukkuyuspor’u 5-1 gibi çok net bir skorla geçerek Süper Amatör Lig’e yükseldi. Takımda mücadele eden tüm arkadaşlarımı kutluyorum. Onların başlarındaki hocalarımızı kutluyorum. Beraberindeki sorumlu arkadaşlarımızı ve başkanımızı tebrik ediyorum. Bu başarılar tesadüf değil, altında çok ciddi bir çalışma ve emek var. Tüm camiamıza ve İnegöl’ümüze hayırlar getirsin” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş