İzciler ecdadı andı

MAR-FED’e bağlı İnegöl Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü ve Yavuz Selim İzcilik Gençlik Ve Spor Kulübü hafta sonu Çanakkale’ye gezi düzenledi. Düzenlenen gezide öğrenciler rehberler eşliğinde, ecdadın hangi şartlarda mücadele ettiği hakkında bilgiler aldı.

Yayınlama: 18.11.2014
718
A+
A-

Hafta sonunda gençler ile Çanakkale ye gezi düzenleyen MAR – FED, gençlerin tarihlerini bir de yaşanmış olan yerlerde görüp şahit olmalarını sağladı.  92 kişilik kafiledeki öğrenciler ecdadının hangi şartlarda kimler ile savaştıklarını vatanlarının nasıl kazanıldığına şahit oldular.

 

GELECEĞİ GÖRMEK İÇİN GEÇMİŞİ ÖĞRENMEK ŞART






Çanakkale’deki geziden bilgiler veren Bembeyaz İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Müdürü Şaban Baykul, “Etkinliklerimiz her zaman olduğu gibi yine bütün güzelliği ile devam ediyor. Öğrencilerimi ile Çanakkale’de ecdadımızı andık. Profesyonel rehberler eşliğinde ecdadımızın savaş anında neler yaptığını ve hangi şartlarda mücadele ettiğini gençlerimiz öğrenmiş oldu. Geleceğimize bakabilmemizin mümkün olabilmesi için geçmişimizi bir o kadar iyi öğrenmemiz gerekir. Bu nedenle gençlerimizin geçmişini sürekli akıllarında tutmamaları ve geleceklerine ışık yapabilmeleri için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş