Japonya’ya İnegöl mobilyası

İnegöl mobilya sektörünün öncü isimlerinden olan NdesigN firmasının Yönetim Kurulu Üyesi Abdulselam Güleç, 2015 yılı Nisan ayından bu yana Japonlarla yapmış oldukları ticari işbirliği görüşmelerinin Ocak 2016’da başarı ile sonuçlanarak ilk siparişin alındığını aktardı.

Yayınlama: 14.03.2016
402
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Abdulselam Güleç; “Siparişimizi bugün ilk parti koltuk mobilyayı Japonya’ya ihraç etmiş bulunmaktayız. NdesigN’da mobilyada kullanılan bütün materyaller Japonya kalite standartlarına yükseltilmesi neticesinde bu başarı yakalanmıştır. Ürünlerimizde kullanmış olduğumuz bütün materyallerin numuneleri Japonya Hükümeti laboratuvarlarında sağlık testinden geçerek yüzde 100 sağlıklı materyaller sertifikası alınmıştır” dedi.

 

71 ÜLKEYE İHRACAT






NdesigN firmasının Japonya’dan sonra ihracat yapmış olduğu ülke sayısının 71’e yükseldiğini de vurgulayan Güleç, “2016 yılında Japonya ihracat hedefimiz 1 milyon dolardır. İnegöl’de toplam 55 bin metrekarelik alanda kurulu 3 ayrı fabrikasında, Kastamonu’da da 1 fabrikası toplam 4 fabrikasında modern koltuk ve ahşap ev mobilyaları, masif mobilya üretimi yapan NdesigN firmasının ihracat atağı devam ediyor. Firmamız İnegöl’deki fabrikalarında ürettiği koltuk ve ahşap ev mobilyalarını yurtiçindeki 50 kurumsal mağazası ve 200’den fazla bayisi dışında 71 ülkedeki pek çok mağazada satışa sunuyor” şeklinde konuştu.

 

İHRACAT HEDEFİMİZ ARTIYOR

Abdülselam Güleç, modern çizgileri, rahat ve şık tasarımlarıyla beğeni kazanan modelleriyle firmanın ihracat hedeflerinin sürekli arttığını ve Türk mobilyasını dünyaya tanıtmak adına çabaladıklarını sözlerine ekledi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş