Korkmaz’dan sürücülere uyarı

İnegöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, Kurban Bayramı öncesinde ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de yaşanacak olan trafik yoğunluğunda sürücüleri daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Yayınlama: 28.09.2015
507
A+
A-

İnegöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, yarın erişeceğimiz Kurban Bayramı dolayısı ile uzun yol yaparak ailelerinin yanına dönecek olan sürücülere uyarılarda bulundu.

 

“UYKULU HALDE YOLA ÇIKMAYIN”






Sürücülere uykularını tam alarak yola çıkmalarını tavsiye eden Korkmaz, yağmurun ve yoğun sisin görülebileceği yerlerde dikkatli olunması gerektiğini ifade etti. Kaza riskini düşürmek için sürücülere çağrıda bulunan Korkmaz, yolcu taşıyan şoförlere ise uykulu halde yola çıkmamaları önerisinde bulundu.

 

“KAZALARDAN CANIMIZ ÇOK YANDI”

Ülkemizde özellikle bayram önceleri ve bayram dönüşlerinde yaşanan trafik kazalarında birçok vatandaşın hayatını kaybettiğini, birçoğunun ise yaralanmalara ve manevi kayıplara uğradığını belirten Korkmaz, “Türkiye’nin dört bir yanından göç alan İnegöl’ümüz farklı kültürleri bünyesinde barındıran bir ilçedir. Dolayısı ile Kurban Bayramı öncesinde birçok vatandaş ailelerinin yanına gitmek için yola koyulacaklardır. Vatandaşlarımızın kazalardan korunmaları için öncelikle uykusuz ve yorgun vaziyette yola çıkmamalarını istiyoruz. Özellikle seyahat edileceği gün güzergâhları üzerindeki hava ve yol koşullarını dikkate alarak dikkatli bir şekilde araç kullanmalarını öneriyorum. Senelerden beri ülkemizde büyük felaketler yaşadığımız trafik kazalarının bu bayramda yaşanmaması dileği ile tüm İslam âleminin ve ilçe halkımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş