Play-Off hazırlıkları başladı

1. Lige yükselmek için Perşembe günü evinde Hatayspor’u ağırlayacak olan temsilcimiz İnegölspor, müsabaka öncesi hazırlıklarına başladı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 06.05.2015
500
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup’ta gösterdiği başarılı performansın ardından ligi 4. sırada bitirerek 1. Lig yolunda Play-Off’a kalan temsilcimiz İnegölspor, Play-Off ilk maçında Perşembe günü saat 16.30’da evinde ağırlayacağı Hatayspor müsabakası hazırlıklarına dün stadyumda gerçekleştirdiği antrenman ile başladı.

 

ÇALIŞMALAR SÜRECEK






Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda tüm takım sahadaki yerlerini aldılar. Esneme hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top kapma çalışması, oyun antrenmanı, koordinasyon çalışması ve son olarak yeniden esneklik çalışması ile tamamlandı. Sakatlıkları geçen ve geçtiğimiz hafta az da olsa süre alan yıldız golcü Raif Demir ile kaptanlardan Mustafa Vargel’in Hatay karşılaşmalarına hazırlandıkları ve teknik direktörün antrenmanlardaki gözlemlerine göre maç günü oyuncularla ilgili karar vereceği öğrenildi. Hazırlıkları yarın yapılacak olan antrenman ile son bulacağı ifade edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş