TBMM’ye İnegöl çıkarması

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yardımcısı Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, Belediye Meclis Üyesi ve Tarım Kredi Kooperatifi Merkez Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Külcü ve parti yönetiminden Bedri Boyrat, Savaş Ateş, Aslan Taşhan, Selahattin Dumanlar ile birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisine giderek bakan Faruk Çelik ve Ak Parti milletvekillerini ziyaret etti.

Yayınlama: 12.01.2016
531
A+
A-

Belediye Başkanı Aktaş ve beraberindekiler meclise giderek Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve AK Parti Milletvekilleri M. Müfit Aydın, Osman Mesten, İsmail Aydın, Emine Yavuz Görgeç, Bennur Karaburun, Hüseyin Şahin, Zekeriya Birkan, Cemalettin Kani Torun’u ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

Aktaş ve beraberindeki heyet Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i ziyaretleri esnasında sanayi şehri olduğu kadar tarım şehri de olan İnegöl’ün tarımsal marka değeri Ayçekirdeği İnegöl Alası’nın gelişim süreci, İnegöl’de meyve üretim potansiyelinin arttırılması, tarımsal teşvik ve krediler gibi pek çok konu hakkında fikir alışverişi yapma fırsatı da buldu.






 

Ziyaretler hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Bugün Başkan Yardımcımız, Belediye Meclis Üyemiz ve AK Parti yöneticilerimizle birlikte Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Faruk Çelik’i ve Bursa Milletvekillerimizi ziyaret ettik. İnegöllü hemşerilerimizden, teşkilatımızdan selamlar getirdik. Kendileriyle İnegöl’ümüz hakkında görüşme imkânı bulduk. Fakat bugün ki ziyaretimizde yoğun programları sebebiyle İçişleri Bakanımız Efkan Ala ve Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ile yüz yüze görüşme fırsatı bulamadık. Telefonla yaptığımız görüşmeler neticesinde inşallah önümüzdeki günlerde yeni bir programla meclise gelerek kendilerini ziyaret edip İnegöl’ümüzle ilgili görüşmelerimizi yapacağız” dedi. 

 

İnegöl heyeti meclisteki görüşmelerin ardından ise Tarım Kredi Kooperatifi Merkez Birliği Genel Müdürü İrfan Güvendi ve Tarım Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kumaşla bir araya geldi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş