Trafik ışıkları yanmayınca…

Şiddetli lodos İnegöl’de birçok konuyu etkilerken bu hususlardan bir tanesi de trafik lambaları oldu. İnegöl’ün çoğu bölgesinde çalışmayan elektrik lambaları büyük tehlike oluşturdu.

Yayınlama: 03.02.2015
710
A+
A-

İnegöl’de yaşanan şiddetli lodosun ardından şehrin birçok bölgesinde yaşanan arızalardan biri de trafik ışıkları oldu. Şehrin muhtelif bölgelerinde bulunan birçok elektrik lambası lodos dolayısı ile oluşan arıza sonucunda yanmaz oldu. Yaşanan arızanın ardından ışıklı kavşaklar yeniden kuralsız kavşak halini aldılar. Cumartesi akşamı itibari ile başlayan arıza haftasonu olması dolayısıyla kendisini fazla hissettirmezken dün oluşan tablo çok daha farklıydı. Pazartesi yoğunluğu ile on binlerce aracın trafiğe çıktığı İnegöl’de lambaların olmayışı araçlara olduğu gibi yayalara da büyük tehlike uyandırdı. Birçok duyarsız sürücü trafik kurallarına uymayarak hem trafikteki diğer araçları hem de kendisini tehlikeye attı.

 

YAYALARIN TRAFİKLE İMTİHANI






Oluşan tablodan en çok etkilenen kesim yayalar oldu. Kırmızı ışığın adeta unutulduğu trafik akışı içerisinde yoldan geçmeye çalışan yayalar birçok kez kaza tehlikesi atlattılar.

 

ALANYURT YOLU ARAPSAÇINA DÖNDÜ

Trafik akışının süratli ve yoğun olduğu Alanyurt bölgesinde de durum aynıydı. Özdilek Köprülü Kavşağı ve Yağlı Tohumlar Kavşağı’nda adeta arapsaçına dönen trafik sürücüler arasında münakaşalara sebep oldu. Olası kazalar birçok kez son anda atlatılırken sürücüler duruma isyan ederek yetkilileri göreve çağırdılar. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş