‘ZİRVE’ ZİRVEDE HİZMETE AÇILDI

Baykoca Mahallesi TOKİ’de düzenlenen görkemli açılış töreni ile Cafe Zirve hizmete açıldı.

Yayınlama: 14.11.2016
1.599
A+
A-

Açılış törenine İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, bazı AK Partili yöneticiler ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Açılış töreninde konuşan işletme sahiplerinden Erdal Polat, iş yerinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek, törene katılan vatandaşlara teşekkür etti.






 

HER ŞEY BASAMAK BASAMAK OLACAK

Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban ise, “İşletme zirvede. Bu nedenle işletmenin isminin de zirve olması hoşuma gitti. TOKİ diyoruz, yani Baykoca Mahallesi sürekli geşişen bir alan. Burası İnegöl2ün yeni alanı. Burada sosyal ve donatı alanları ile beraber daha da büyüyecekç Tabi gelişim bir anda olmuyor. Zamana yayılarak basamak basamak gerçekleşecek. İnşallah bunların hepsi tamamlandığında, burası özel bir bölgemiz olacak İnegöl’ün. Ben Bursa’nın muhtelif yerlerinde çok güzel olan yerlerin eskiden çamur içinde olduğunu hatırlıyorum ama takdir edersiniz kimsenin elinde sihirli değnek yok. Bunların hepsi yavaş yavaş olan şeyler. İnşallah biz bunları en güzel bir şekilde burada yaşanılacağını düşünüyorum” dedi.

 

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

“İşletme güzel bir mekan olmuş” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Taban, “İnşallah işletmecilik noktasında da çok güzel bir işletmecilik olacağını düşünüyorum. Özellikle bu bölge böyle donatı alanlarının olmasını önemsiyorum. Çünkü sadece konut, okul, cami gibi alanların haricinde, misafirlerimizi getireceğimiz, çoluğumuz çocuğumuzla ailece gelip zaman geçireceğimiz alanlarda olmalı. İnşallah bunlar da özel sektör marifeti ile zaman içinde olacaktır diye düşünüyorum. Ben işletmecilerimizi tebrik ediyor ve iş yerinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş