9 iSiM ADAY

Milletvekili adayı listelerinin açıklanmasının ardından, İnegöl’den aday olan isimlerde belli oldu. Buna göre, İnegöl’den toplam 9 isim milletvekili adayı oldu.

Yayınlama: 22.05.2018
1.317
A+
A-

Milletvekilliği Aday listelerinin açıklanmasının ardından, İnegöl’den 9 isim listelerde kendisine yer buldu.

 

AK PARTİ’DE SÜRPRİZ İSİMLER






AK Parti’de adaylık için daha önce Bülent Temelli ve Adem Demirel isimleri ön plana çıkarken, listelerin açıklanması ile bu iki ismin de yer almaması sürpriz olarak karşılandı. AK Parti Bursa 2. Bölge 3. sıradan Vildan Yılmaz Gürel aday olurken, 9. sırada Burcu Yaran ve 10. sırada İsmail Özkan yer aldı.

 

MHP’DE BEDİR ÖN SIRADA

Milliyetçi Hareket Partisi’nde Hayati Bedir, Ümit Kaplan ve Fahri İnkaya daha önce adaylığını açıklamıştı. Fahri İnkaya açıklanan listede kendisine yer bulamazken, Hayati Bedir MHP Bursa 2. Bölge’de 5. sırayı aldı. Ümit Kaplan ise 9. sırada kendine yer buldu.

 

FİKRET BAYRAM 2. SIRADA

Saadet Partisi’nde daha önce aday adaylığını açıklayan Fikret Bayram, açıklanan aday listesinde kendisine 2. sırada yer buldu. Basın sektöründe İnegöl’de çeşitli faaliyetlerde bulunan Bayram’ın 2. sırada kendisine yer bulması, İnegöl’deki Saadet Partilileri de sevindirdi.

 

DÖNMEZ BU SEFER İYİ SIRADA

Daha öncede CHP Bursa Milletvekili adayı olan Erkan Dönmez, son sıralarda kendisine yer bulmuştu. Erkan Dönmez, bu sene ise CHP Bursa 2. Bölge 4.  sıraya kadar yükseldi. Bu nedenle Erkan Dönmez’in seçilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

İYİ PARTİ’DE 2 ADAY

Daha önce aday listesi açıklanan İYİ Parti’de ise İnegöl’den 2 isim yer aldı. İYİ Parti Bursa 2. Bölge 2. sırada Hasan Toktaş yer alırken, Betül Bayraktar Orhan ise 6. sıra kendisine yer buldu.

 

İŞTE ADAYLAR VE SIRALARI;

AK Parti Bursa 2. Bölge 3. Sıra Vildan Yılmaz Gürel, 9. sıra Burcu Yaran, 10. sıra İsmail Özkan

MHP Bursa 2. Bölge 5. Sıra Hayati Bedir, 9. sıra Ümit Kaplan

Saadet Partisi Bursa 2. Bölge Fikret Bayram

CHP Bursa 2. Bölge 4.  sıra Erkan Dönmez

İYİ Parti Bursa 2. Bölge 2. sıra Hasan Toktaş, 6. sıra Betül Bayraktar Orhan



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş