AK gençler sağlık çalışanlarını ziyaret etti

AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Teşkilatı 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle görev başındaki sağlık personelini ziyaret etti.

Yayınlama: 16.03.2018
378
A+
A-

 

Önceki gün düzenlenen ziyaret programına AK Parti İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Selim Emre Aydın ile çok sayıda teşkilat üyesi katıldı.

 






Programın ardından açıklamalarda bulunan Ak Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selim Emre Aydın,”Sağlıklı toplum olabilme yolunda ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmeleri adına var gücüyle çalışan, doktorlarımız başta olmak üzere, tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım” dedi.

 

ÇOK CİDDİ YATIRIMLAR MEVCUT

Sağlık çalışanlarının önemine vurgu yapan Aydın, “Sağlık çalışanları hayatımızın en zor anında bizlerin yanında olan, canımızı emanet ettiğimiz çok önemli ve mühim bir görevi yerine getirmektedirler. Hükümetimizin de bu kadar önemli görevleri icra eden sağlık çalışanlarına ve sağlık alanında çok ciddi yatırımları mevcuttur. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyerek yolumuza süratle devam ediyor, millete hizmet yolunda durmak yok yola devam diyoruz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş