BU SOKAKLAR HİZMET GÖRECEK

HDP’li Belediye Başkanlarınca yıllarca yönetilen Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi, yıllardır hizmet görmeyen sokakları ile İnegöllü muhtarları şaşkına uğrattı. İnegöllü muhtarlar, incelemelerde bulundukları Doğubayazıt sokaklarında yürürken zor anlar yaşadı.

Yayınlama: 05.03.2017
997
A+
A-

Yıllarca HDP’lilerin yönettiği Doğubayazıt sokakları görüntüsü ile İnegöllü muhtarları şaşkına çevirdi. Şehir merkezindeki çamurlu yollar, su birikintileri ve kirli görüntü, HDP’lilerin hizmet anlayışını bir kez daha gözler önüne serdi.

 

İnegöl’den gelerek Doğubayazıt’ta incelemelerde bulunan İnegöllü muhtarlar, gördükleri manzara karşısında bir hayli şaşırdı. Hizmet görmeyen sokaklarda zorlanarak yürüyen muhtarlar, şimdiye kadar çok küçük konularda bile İnegöl Belediyesi’ne dilekçe yazdıklarını ama gördükleri manzaranın ardından, devlet büyüklerini küçük nedenlerle uğraştırmamak istediklerini belirtti.






 

Sokaklarda bulunan su birikintilerinden atlayarak geçen muhtarlar, Doğubayazıtlı vatandaşlarla sohbet ederken, yıllarca yapılmayan hizmetler hakkında bilgi almayı da ihmal etmedi.

 

Yolsuzlukların diz boyu olduğu, turizm cenneti Doğubayazıt ilçesi, terör unsurları nedeni ile eski görüntüsünden bir hayli uzak durumda. Yıllar önce bir çok turistin ülkemizde görmek istediği önemli merkezleri bünyesinde bulunduran Doğubayazıt, yaşanan olumsuz olaylarla birlikte eski görüntüsünden uzak bir şehir olmuş durumda.

 

Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın karşılıklı fikir alış verişi, yapılan projelerle birlikte Doğubayazıt ilçesi, eski günlerine geri dönecek. Bir çok yatırımın yapılacağı ilçede bulunan vatandaşlar PKK Silahlı Terör Örgütü’nden dert yanarken, yapılan terör faaliyetlerinin hayatlarını olumsuz etkilediğini ifade etti.

 

İnegöllü Muhtarlar, vatandaşları dinledikten sonra İnegöl halkının burada yaşanan durumlardan haberdar edeceklerini ve ellerinden gelen her şeyi yapmaktan çekinmeyeceklerini belirtti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş