CAMİLER’DE SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ

İnegöl Müftü Vekili Ömer Faruk Atan, İnegöl’de ki camilerin ezan, sala ve vaazların okunması için yenilenen ses sistemleri ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Ses sistemimiz eskiydi bizde bunu değiştirmeyi uygun gördük. Yapılan anlaşmalar ve istişareler ile bir firma ile anlaşarak sistemimizi değiştirdik” dedi.

Yayınlama: 01.03.2017
779
A+
A-

İnegöl İlçe Müftü Vekili Ömer Faruk Atan, İnegöl’de bulunan camilerin ses sistemlerinde yenilemeye gittiklerini belirtti.

 

SES SİTEMİNİ EN GÜZEL ŞEKİLDE GETİRECEĞİZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Müftü Vekili Dr. Ömer Faruk Atan, ” İnegöl malum büyük bir ilçe. 186 adet camiimiz var. Ses sistemimiz eskiydi bizde bunu değiştirmeyi uygun gördük. Yapılan anlaşmalar ve  istişareler ile bir firma ile anlaşarak sistemimizi değiştirdik.  Tabii değiştirdiğimiz sistem bizim merkez ezanların okunduğu camii İshakpaşa Camii. İshakpaşa Cami’de ki sistemi de tamamen değiştirdik. Fakat değiştirdikten sonra diğer camiiler ile bazı uyuşmazlıklar gördük. Peyderpey bu sıkıntıları da aşıyoruz. Merkezde ki sistem ile ilgili bir sorun varsa merkez ile ilgili düzenleme eğer diğer camiiler ile ilgili problem varsa onlarla ilgili düzenleme yapıyoruz bu şekilde ses sitemini en güzel şekle getireceğiz ‘ dedi . 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş