ÇERKEZLER’DE COŞKUN DöNEMi

İnegöl Çerkez Adige Kültür Derneği’ni olağan kongresi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Gerçekleşen seçimlerde başkanlığa Şevket Coşkun seçildi.

Yayınlama: 02.10.2017
992
A+
A-

Geçtiğimiz Pazar günü İnegöl Çerkez Adige Kültür Derneği hizmet binasında yapılan kongreye, geçmiş yıllarda ki yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda dernek üyesi katıldı.

 

Kongre sonrası bir konuşma gerçekleştiren İnegöl Çerkez Adige Kültür Derneği yeni Başkanı Şevket Coşkun, “01 Ekim 2017 Pazar aksamı derneğimiz olağan genel kurulunu üyelerimizin yüksek katılımı ile gerçekleştirdik. Genel Kurul için gençlerinde çok sayıda olduğu bir liste hazırladık ve hazırladığımız liste üyelerimiz ve büyüklerimiz tarafından da kabul gördü ve görevi üstlendik. Bildiğiniz gibi dernekçilik yüksek özveri gerektiren bir çalışma ortamı kültür dernekçiliğinde bu özverinin biraz daha fazla olması lazım. Bizde hayata geçirmek istediğimiz plan ve projelerimizi için özveri ile çalışacağız bu noktada hemşerilerimizin ve büyüklerimizin desteğini bekliyoruz. Bir önceki yönetim kurulu üyelerine Kültürümüze ve hemşerilerimize yapmış oldukları katkıdan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.






 

İnegöl Çerkez Adige Kültür Derneği yeni yönetimi ise şu şekilde oluşuyor; Başkan Şevket Coşkun, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ergün İlçin, Alparslan Turan, Yusuf Güleç, Batuhan Gireyhan, Ferhat Şimşek, Vedat Aydın, Mustafa Demiröz, Aydın Akın, Emre Turan, İbrahim Özbay.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş