Cumhurbaşkanımıza sahip çıkın

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, 3 grup halinde geçtiğimiz gün toplam 9 kırsal mahalleyi ziyaret etti. Kocakonak, Özlüce ve Kınık kırsal mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “Şimdi CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve HDP diyor ki; şu Recep Tayyip Erdoğan gitsin de, ülke ne olursa olsun. Bunu Avrupa’da söylüyor. Bunlara fırsat vermeyelim. Sizlerden isteğimiz; Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmanız ” dedi

Yayınlama: 16.05.2018
593
A+
A-

AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 3 Grup halinde kırsal mahalleler ziyaret edilerek, hem vatandaşların talepleri dinleniyor hem de seçim nedeni ile destek isteniyor.

 

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu ve beraberindeki AK Partili yöneticiler, geçtiğimiz gün sırasıyla Kocakonak, Özlüce ve Kınık mahallelerini ziyaret etti.






 

TÜRKİYE’YE DİZ ÇÖKTÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR

Gerçekleştirilen ziyaretlerde açıklamalarda bulunan Adil Kansu, “Şimdiye kadar yapılan hizmetleri görüyorsunuz. Eğitim, sağlık, savunma sanayi, sanayileşme… Türkiye artık eski Türkiye değil. Birileri Türkiye’nin daha da ileri gitmemesi için elinden geleni yapıyor ve yapmaya da devam edecek. Bakın öyle ki Türkiye Rusya ile bir anlaşma yapınca savunma sanayi anlamında, birileri hemen ayaklanmaya başlıyor. Ekonomide oynamalar yapıyorlar ve Türkiye’ye diz çöktürmeye çalışıyorlar” dedi.

 

BELALARINI BULACAKLAR

Filistin’de yaşanan zulme de değinen Kansu, “Filistin’de bugün yaşananları hepimiz görüyoruz. Onların tek dertleri topraklarını koruyabilmek. Bir çok insan canından oldu. Bir çok kardeşimiz yaralandı. Amerika Orta Doğu’da sırf Müslüman kanı aksın diye orada. İnşallah hepsi belalarını bulacak. İşte aslında Türkiye’yi de bu hale sokmak istiyorlar. Buna müsaade etmememiz lazım” dedi.

 

ACABA OSMANLI GERİ Mİ DÖNÜYOR

AK Parti hükümeti döneminde bir çok yatırımın vatandaşa kazandırıldığını belirten Kansu, “Artık yeni yeni çalışmalar başladı. Savaş gemileri, uçaklar ve farklı enerji yatırımları… Tabi bunu gören dış mihraklar diyor ki; ‘acaba Osmanlı geri mi dönüyor’. Bunun farkındalar. Bu nedenle ellerinden geleni ardına koymuyorlar” dedi.

 

TÜRKİYE MAZLUMLARIN HAMİSİ

Türkiye’nin Müslümanların hamisi olduğunu belirten Kansu, konuşmalarına şu ifadelerle devam etti: “Türkiye dünya üzerindeki bütün mazlumların hamisi. Ve ülkemiz bütün mazlumlara ulaşabiliyor. Her yere yardımlar gidiyor. Allah da bunun bereketini bize veriyor. İslam aleminin gözü bizim ülkemizde. Onlar diyor ki, ‘Türkiye ne kadar gelişiyor ise bizde o kadar dik duruyoruz’. İşte bunu idrak edebilmemiz lazım”

 

CUMHURBAŞKANIMIZA SAHİP ÇIKIN

Vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkmaları gerektiğini belirten Kansu, “Sizlerden isteğimiz; Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmanız. Şimdi ortalıkta bazı sözler dolanıyor. AK Parti’ye oy vermeyelim ama Cumhurbaşkanına oy verelim deniyor. Bu oyunlara gelmeyelim. Cumhurbaşkanımızı parlamentoda güçsüz duruma düşürmek için bu oyun oynanıyor” dedi.

 

BUNLARA FIRSAT VERMEYELİM

Son olarak İP, SP, CHP ve HDP’nin ortak yürüdüğünü belirten Kansu, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “Şimdi CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve HDP diyor ki; şu Recep Tayyip Erdoğan gitsin de, ülke ne olursa olsun. Bunu Avrupa’da söylüyor. Bunlara fırsat vermeyelim”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş