DEVLETİMİZİN VE ASKERİMİZİN YANINDAYIZ

İyi Parti İnegöl İlçe Başkanı Fikret Fidan, basın mensupları ile bir araya gelerek yönetimindeki isimleri tanıttı. Programda Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulunan Fidan, “Barış Pınarı Harekatı’nı destekliyor, Mehmetçiklerimizin burunları dahi kanamadan görevlerini bitirerek yuvalarına dönmelerini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

Yayınlama: 17.10.2019
464
A+
A-

İyi Parti İnegöl İlçe Başkanı Fikret Fidan geçtiğimiz gün akşam yemeğinde gazetecilerle bir araya gelerek yeni yönetimdeki isimleri tek tek açıkladı.

 

Programda açıklamalarda bulunan Fidan, Barış Pınarı Harekatı’na destek verdiklerini belirterek, “Ülkemizin sınırında güvenliği sağlamak, hem de ülkemiz ve bölge ülkeleri için tehdit oluşturan terör koridorunu ortadan kaldırmak için başlatılan Barış Pınarı Harekatı’nı destekliyor, Mehmetçiklerimizin burunları dahi kanamadan görevlerini bitirerek yuvalarına dönmelerini Yüce Rabbimden niyaz ediyorum. İyi Parti İlçe Başkanlığı olarak devletimizin ve kahraman askerlerimizin yanında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu uğurda şehadet şerbetini içen Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.






 

Konuşmalarını sürdüren Fidan, “Uzun bir aradan sonra sizlerle birlikteyiz. İyi Parti genel merkezinin vermiş olduğu yetki doğrultusunda, İnegöl’de parti yönetimini oluşturduk. Bu yönetimi sizlerle tanıştırmak üzere bu akşam toplantı yaptık. Yaklaşık 2 aydan beri çalışmalarımızı yapıyoruz. Halledilmesi gereken bir takım özel işler olduğu için bugüne kaldı. Dolayısıyla arkadaşlarımızı tanıtmak için sizlerle bir araya geldik. Kurucu başkanımız da yanımızda. Allah uzun ömürler versin. Onursal başkan olarak devam edecek. Emekleri çok. Onunla beraber biz hazır olan bir şeyin üzerine geldik. Ben huzurlarınızda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizim görevimiz de İyi Parti’yi İnegöl’de biraz daha ileriye götürebilmek” ifadelerini kullandı

 

Fidan’ın açıkladığı yönetim listesi, şu isimlerden oluştu: Ahmet Taylan Sezer, Bülent Ergül, Cemal Örenli, Cemal Havanlı, Dursun Öztürkoğlu, Eray Soral, Ersoy Durmuş, Fahrettin Baykan, Filiz Öztürk, Hatice Göksoy,İsmail Karaman, İbrahim Şimşek, Mine Ezim Parlar, Mehmet Kerimoğlu, Metin Kaya, Muammer Karaca, Neşe Gökmen, Olgun Yüksel, Özlem Namlıoğlu, Ramazan Korkmaz, Regaip Korkmaz, Sadık Erduğan, Sevda Özcan, Soner İzci, Tuncay Yalanız, Uğur Acar, Yavuz Sümer, Ahmet Döğen, Ayşe Çalışır, Cengiz Atış, Fikriye Susam, Hasan Rupçuz, Özkan Güngör,Yüksel Acar



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş