EROĞLU’NDAN RAMAZAN MESAJI

Saadet Partisİ İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla basın açıklaması yaptı.

Yayınlama: 02.06.2019
688
A+
A-

Bir ramazan ayının daha bereketiyle ve huzuruyla bittiğini belirten Hasan Eroğlu, “Ramazan Bayramını hep beraber idrak edeceğiz.  Ramazan Bayramımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu vesile ile bayrama girerken siyasetçi arkadaşlarımıza bir çağrıda bulunmak istiyorum” dedi.

“YAPILMASI GEREKEN BİRLİK OLMAKTIR”

Hasan Eroğlu, “Bayram demek küslüklerin olmadığı, dostluğun hakim olduğu atmosfer demektir. Ülkemizin içerisinde bulunduğu kamplaşma ve kutuplaşma ortamında bayramın ruhuna göre hareket edilmelidir. Herkesin barış ve huzur içinde yaşadığı adil bir dünyayı kurmanın mümkün olduğunu inanıyoruz. Bunun için yapılması gereken ayrılmak, parçalanmak değil, birlik olmaktır. Bizi biz yapan değerlere daha sıkı bağlanmaktır. Gücümüzü birbirimizi yok etmek için değil, birbirimize yardımcı olmak için kullanmaktır” dedi.






 

“TEK BİR MAZLUM KALMAYANA KADAR MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Müslümanların birlik ve kardeşlik içerisinde yaşadığı bir birlikteliği sağlamanın mümkün olduğunu belirten Eroğlu, “Biz Saadet Partisi olarak, yeryüzünde tek bir mazlum kalmayana kadar bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle İnegöl Halkımızın, milletimizin ve bütün İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş