Genç Kızılay’dan anlamlı etkinlik

Genç Kızılay İnegöl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile sokak ve caddeleri gezerek balkon ve camlardaki çocuklara hediyeler dağıttı.

Yayınlama: 26.04.2021
357
A+
A-

Türk Kızılay İnegöl Şube Başkanı Varol Yılmaz, pandemi nedeni ile buruk geçen 23 Nisan nedeni ile çocukların unutulmadığını ifade etti.

 

Çocukların ayağına kadar hediyelerin Genç Kızılay gönüllüleri tarafından götürüldüğünü ifade eden Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:






 

“Genç Kızılay gönüllülerimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, çocukları sevindirmeden bayram olmaz dediler ve hediye dağıttılar. Çocukların o anlardaki tebessümleri bizleri çok mutlu etti. Tüm ülke olarak pandemi yasakları sebebiyle evlerinde olan çocuklara hem pandemiyi bir parça unutturmak hem de bayramlarını kutlamak için meyve suyu, kek, Türk Bayrağı ve Türk Bayraklı balondan oluşan hediyeleri, sokaklarda gezerek camlarda ve balkonlarda bekleyen çocuklara takdim edildi. Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm bizleri de ziyadesi ile mutlu etti. Bu özel günde gençlerimizin yaptığı bu etkinliğe yönetim olarak bizlerde eşlik ettik. Çocuklarımızın bayramlarını coşku ile kutlamalarına vesile olduk. Bu güzel çalışmaya imza atan gençlerimizi tebrik ediyor, İnegöl Genç Kızılayı olarak çok daha başarılı çalışmalara imza atacaklarına inanıyor, başarılarının devamını diliyorum”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş