İnegöl’de gönülleri fethettiler

İnegöl Küçükbaş Hayvan Yetiştiricileri Derneği, Kestel’de yaşanan sel felaketinde mağdur olan 10 aileye kurban hediye etti. Dernek yöneticileri ayrıca İnegöl genelinde ise 40 ihtiyaç sahibi aileye Kurban Bayramı öncesinde et yardımında bulundu.

Yayınlama: 29.07.2020
1.368
A+
A-

İnegöl’e bağlı kırsal İsaören Mahallesi’nde selzedeler için toplanan 10 koyun, Kestel’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için yola çıktı.

 

SELZEDE AİLELERE KURBAN HEDİYESİ






Kestel Ziraat Odası Başkanı ve sel nedeni ile zarar gören Kestel’e bağlı 3 köy muhtarının belirlediği 10 aileye kurban hediye edildiğini belirten İnegöl Küçükbaş Hayvan Yetiştiricileri Derneği Başkanı İbrahim Kutlu, şu ifadeleri kullandı:

 

“Kestel’de sel felaketinde mağdur olan 3 köyde toplam 10 ailenin, Kestel Ziraat Odası Başkanı Eyüp Kılıç ve muhtarlar tarafından belirlenen ailelere 10 adet kurbanlık kuzu bağışımızı yaptık Küçükbaş Hayvan Yetiştiricileri Derneği olarak. Allah kabul etsin. Bu bağışta emeği geçen, kuzuları bize gönül rahatlığı ile veren İnegöl’deki yetiştiricilerden Allah razı olsun”

 

40 AİLENİN KURBAN ETİ İHTİYACI KARŞILANDI

Dernek yönetimi olarak İnegöl’den de 40 ailenin kurban eti ihtiyacını karşıladıklarını belirten Kutlu,

“Derneği kurduğumuzda bir sloganımız vardı. Bu slogan da; “İnegöl’de Kurban Bayramında, et girmeyen ev bırakmayacağız” Böyle bir sloganımız vardı. İnegöl’de 20 kuzu topladık. Bunun 10 tanesini Kestel’de sel felaketinde mağdur olan ailelere, 10 tanesini de İnegöl Belediyesi Umuteli Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin tespit ettiği 40 tane ailenin kurbanda et ihtiyacını karşılamış olduk. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş